WIJ ZIJN ONDER DE INDRUK. HIERVAN.

Enkele voorbeelden van initiatieven die mede dankzij de trouwe steun van de deelnemers van de VriendenLoterij in deze lastige tijd mogelijk gemaakt worden. Deelnemers bedankt! Samen komen we er sterker uit.Bekijk de initiatieven

Juist nu is dat steuntje in de rug zo belangrijk

Bij de VriendenLoterij zien wij dagelijks prachtige initiatieven van mensen die zich inzetten voor anderen die een steuntje in de rug nodig hebben. In de huidige tijd groeit die inzet op indrukwekkende wijze, ook bij de goede doelen van de VriendenLoterij. Dankzij de inkomsten van onze trouwe deelnemers kunnen de goede doelen alles op alles zetten om steun te bieden die voor velen nu zo hard nodig is.

Lees meer

Vriendenpunten

Ontdek de VriendenLoterij Voordeelshop

Dé webshop exclusief voor onze deelnemers. Alles voor in huis, in de tuin en voor de kinderen. A-merken voor VriendenPrijzen! Met kortingen die wel op kunnen lopen tot 70%. Elke week worden er weer nieuwe producten aan toegevoegd, en we bezorgen deze zonder kosten bij u aan huis.

Ga naar de shop

Facetime Jan

Jan verrast Elisa via Facetime met € 10.000,-

Iedere maand verrassen we heel veel winnaars met fantastische prijzen. Door de huidige maatregelen kunnen onze ambassadeurs niet bij de winnaars thuis komen, maar een persoonlijk gesprek via Facetime biedt de oplossing! Ambassadeur Jan Versteegh verrast Elisa.

Bekijk de video