Wat is uw winkans?

Bij de vernieuwde VriendenLoterij maakt u iedere week kans op mooie prijzen. De kans om een prijs te winnen is ruim 18% per maand, oftewel een kans van 1 op 5,5*. 

Bij de vernieuwde VriendenLoterij maakt u iedere week kans op mooie prijzen. De kans om een prijs te winnen is ruim 18% per maand, oftewel een kans van 1 op 5,5*. In iedere Bingotrekking** valt de wekelijkse hoofdprijs van € 25.000,- gegarandeerd en de hele maand lang worden elk uur winnaars van € 1.000,-, elke dag winnaars van € 10.000,- en elke week winnaars van € 100.000,- bekendgemaakt. Bovendien wint ook elke maand gegarandeerd iemand € 1 miljoen!  

* De winkans is gebaseerd op het totaal aantal deelnemende loten in augustus 2021. Er is uitgegaan van 4 Bingotrekkingen en daarnaast nog eens 200.000 prijzen per maand.

** Een Bingotrekking is op universum. Dat betekent dat niet alle prijzen gegarandeerd vallen, behalve dan de hoofdprijs, die valt altijd gegarandeerd. Prijzen die niet zijn gevallen zullen eenmalig in de trekking van december worden verloot, zodat ook die prijzen worden gewonnen!

Prijzen

Bij elke trekking gaan alle prijzen eruit: de winnende eindcijfercombinaties worden per prijs door de notaris getrokken. Ieder lot maakt kans op het maandelijkse prijzenpakket. In de trekkingen kunnen geldprijzen oplopen tot een prijs van € 1 miljoen. Naast geldprijzen kunt u in de VriendenLoterij ook prijzen winnen zoals design prijzen, cadeaukaarten, stedenreizen en de Prijs naar keuze.