Wat is uw winkans?

Bij de VriendenLoterij maakt u kans op fantastische prijzen. Als deelnemer had u in 2022 elke maand 33,98% kans om een prijs te winnen, oftewel een kans van 1 op 2,94*. 

In de wekelijkse Bingotrekking gaat de hoofdprijs van € 25.000,- er gegarandeerd uit. Uit de maandelijkse trekking worden élk uur winnaars van € 1.000,-, elke dag winnaars van € 10.000,- en elke week winnaars van € 100.000,- en € 25.000,- bekendgemaakt. Bovendien wint ook elke maand gegarandeerd iemand € 1 MILJOEN! De kans om in 2023 minimaal 1x de hoofdprijs van € 1 MILJOEN te winnen is 1 op 79.079 

* Deze winkans is gebaseerd op het totaal aantal deelnemers en gewonnen prijzen in 2022. De winkans is berekend op basis van de maandtrekking en wekelijkse bingotrekkingen.

** Een Bingotrekking is op universum. Dat betekent dat niet alle prijzen gegarandeerd vallen, behalve dan de hoofdprijs, die valt altijd gegarandeerd. Prijzen die niet zijn gevallen zullen eenmalig in de trekking van december worden verloot, zodat ook die prijzen worden gewonnen!

Prijzen

Bij elke trekking gaan alle prijzen eruit: de winnende eindcijfercombinaties worden per prijs door de notaris getrokken. Ieder lot maakt kans op alle prijzen uit het maandelijkse prijzenpakket. In de trekkingen zitten geldprijzen tot wel € 1 MILJOEN. Naast geldprijzen kunt u in de VriendenLoterij ook andere prijzen winnen zoals designprijzen, cadeaukaarten of keuzeprijzen.