Ambassadeurs van de VriendenLoterij

Met trots stellen wij u onze ambassadeurs voor!

jahoorchantal.png

Chantal Janzen

"Ik kan me niet voorstellen dat er minder cultuur 'zou zijn'. Het is overal. Op de school van mijn zoon besteden ze veel aandacht aan kunst en cultuur. Ik vind het ook belangrijk dat we naar musea kunnen blijven gaan. Ik wil me daarom als ambassadeur van de VriendenLoterij sterk maken om cultuur in al haar facetten te behouden!"

2robert.png

Robert ten Brink

"Ik ga regelmatig naar een museum of het theater. Dat maakt het leven gewoon een stukje mooier. De VriendenLoterij wil dat zoveel mogelijk Nederlanders cultuur gaan vieren en die gedachte steun ik graag."

irene2.png

Irene Moors

"Net als de VriendenLoterij vind ik het heel belangrijk dat mensen met minder mogelijkheden niet aan de zijlijn blijven staan, maar juist volop mee kunnen doen in de samenleving. Ik vind het mooi om hier met mijn bekendheid aan bij te kunnen dragen.”, aldus Irene.

steegh2.png

Jan Versteegh

“Toen ik gevraagd werd om ambassadeur te worden, hoefde ik daar eigenlijk geen seconde over na te denken. De VriendenLoterij doet zoveel mooie dingen. Je kunt zelf kiezen welk doel je met je deelname steunt. Je kunt er bij wijze van spreken voor kiezen om Hectogram Sportclub te steunen. Daarbij is het natuurlijk geweldig dat je mensen mag verrassen met fantastische prijzen.”

leontine2.png

Leontine Ruiters

"De VriendenLoterij wil cultuur dichterbij de mensen brengen. Van musea tot musicals en van molens tot concerten. Ik vind het fantastisch dat ik hier met mijn ambassadeurschap een bijdrage aan kan leveren."

2amb_AlbertVerlinde.png

Albert Verlinde

"Cultuur zit me in het bloed, mijn hart gaat er sneller van kloppen. Ik help daarom graag mee om de VriendenLoterij en haar partners nog bekender te maken."

ilse222.png

Ilse DeLange

"Als artiest vind ik het behoud van cultuur erg belangrijk. Ook bezocht ik als kind geregeld verschillende musea. Dat was keer op keer erg indrukwekkend. Daarom draag ik het verhaal van de VriendenLoterij graag uit."

2jamai.png

Jamai Loman

"Ik vind het geweldig om ambassadeur te zijn voor de Vriendenloterij en zie het als cadeautje dat ik maandelijks zoveel mensen mag verrassen met een mooie cheque!"

gerard2.png

Gerard Joling

“De goede doelen van de VriendenLoterij spreken me aan. Deelnemers van de VriendenLoterij steunen samen tientallen organisaties en duizenden clubs en verenigingen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn. Gezond zijn en blijven, plezier hebben met familie en vrienden, dat is toch het belangrijkste in het leven. Ik vind het mooi om bekendheid te geven aan het werk van de loterij en de goede doelen.”

2wolter.png

Wolter Kroes

"Deelnemers van de VriendenLoterij steunen samen veel organisaties die zich inzetten voor gezondheid en welzijn. Zo ook aan Stichting MS Research waar ik Vriend ben voor kinderen met MS. Ik vind het mooi om iets terug te doen voor onze deelnemers en de goede doelen!"