Jaarverslagen

De VriendenLoterij is met de Nationale Postcode Loterij onderdeel van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Het format van de Postcode Loterij is ook actief in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen. De Goede Doelen Loterijen samen met de loterijen in deze landen zijn de op één na grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld.

Jaarverslag 2021 

Met de Postcode Loterij en de VriendenLoterij maken we miljoenen winnaars blij, met in totaal €  413 miljoen aan prijzen en cadeaus. We geven ruim € 465 miljoen aan 243 groene, sociale en culturele doelen en duizenden projecten dichtbij en ver weg.

Met 3,5 miljoen deelnemers en onze partners delen wij een ideaal waar ook in 2021 ieder zijn of haar bijdrage aan heeft geleverd: behoud van cultureel erfgoed en een rechtvaardige, gezonde en groene wereld waarin iedereen mee kan doen.

Lees hier het hele jaarverslag

NPL-VL jaarverslag.jpg

In de jaarverslagen hierboven leest u over de twee organisaties, de schenkingen, de winnaars en vooral ook over al die bijzondere voorbeelden voor behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen. We zetten het succes van de BankGiro Loterij en VriendenLoterij in 2021 voort door ze samen te voegen in de vernieuwde VriendenLoterij.

Archief Jaarverslagen


De Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij vormen samen de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen NV. Lees ook de jaarverslagen van de Nationale Postcode Loterij.

Aanvragen Jaarverslag

Wilt u een exemplaar ontvangen van specifiek jaarverslag? Stuur dan een e-mail met uw naam en uw adresgegevens naar communicatie@vriendenloterij.nl.