Jaarverslagen

Dankzij onze deelnemers konden we in 2020 € 83,5 miljoen schenken aan talrijke culturele partners én € 56 miljoen aan 62 gezondheids- en welzijnsorganisaties en 3.259 clubs en verenigingen. In dit uitzonderlijke jaar hebben onze loyale deelnemers gezorgd voor positieve resultaten en de schenkingen veiliggesteld. Juist in 2020 is deze vrij te besteden steun van de loterij zo belangrijk gebleken voor de begunstigden.

Jaarverslag 2020 BankGiro Loterij

Voor de BankGiro Loterij is 2020 een jaar vol uitdagingen, maar ook een met een recordinleg, zodat namens de deelnemers een bijdrage van € 83,5 MILJOEN naar de culturele sector gaat.

Lees hier het hele jaarverslag

jaarverslag_bgl.jpg

Jaarverslag 2020 VriendenLoterij

De VriendenLoterij behaalt in 2020 een geweldige mijlpaal: sinds 1998 is meer dan € 1 MILJARD uitgekeerd aan goededoelenorganisaties, clubs en verenigingen. Ondanks alle uitdagingen van dit jaar wordt er hard gewerkt voor het goede doel én voor meer prijzen, fun en entertainment voor de deelnemers. Een grote verandering is het vernieuwde Bingospel.

Lees hier het hele jaarverslag

jaarverslag2020vl.jpg

In de jaarverslagen hierboven leest u over de twee organisaties, de schenkingen, de winnaars en vooral ook over al die bijzondere voorbeelden voor behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen. We zetten het succes van de BankGiro Loterij en VriendenLoterij in 2021 voort door ze samen te voegen in de vernieuwde VriendenLoterij.

Archief Jaarverslagen


De Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij vormen samen de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen NV. Lees ook de jaarverslagen van de Nationale Postcode Loterij.

Aanvragen Jaarverslag

Wilt u een exemplaar ontvangen van specifiek jaarverslag? Stuur dan een e-mail met uw naam en uw adresgegevens naar communicatie@vriendenloterij.nl.