Topstukken, dé cultuurpodcast

Samen met Albert Verlinde heeft de VriendenLoterij de podcast ‘Topstukken’ ontwikkeld. Curatoren en andere experts delen met Albert Verlinde de bijzondere verhalen die schuilgaan achter hun ‘topstukken’.

De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, raken ook de culturele sector hard. Om ervoor te zorgen dat culturele instellingen op meerdere manieren in contact kunnen blijven met hun publiek, heeft de VriendenLoterij de podcast ‘Topstukken’ ontwikkeld.

Luister naar de podcasts op www.topstukkendepodcast.nl

Podcast met Albert Verlinde

In de podcast vraagt Albert Verlinde, ambassadeur van de cultuurloterij, experts van musea, theaters en andere instellingen naar hun meest opmerkelijke objecten en de verhalen daarbij. De afleveringen van ‘Topstukken’ zijn voor iedereen kosteloos beschikbaar, op deze site of de reguliere podcastplatformen zoals Spotify en Apple Podcasts.

Albert Verlinde: “Als groot cultuurliefhebber vind ik het verdrietig dat veel van de prachtige cultuur in ons land maandenlang niet toegankelijk is. Ik hoop dat we via deze podcast iedereen in Nederland kunnen blijven inspireren.” Luister hier alle afleveringen.

Naar topstukkendepodcast.nl