VriendenPunten sparen

Speelt u mee met de VriendenLoterij? Dan spaart u automatisch VriendenPunten. Hoe langer u meespeelt, hoe groter de geldprijs waar u kans op maakt.

Hoe werkt het?

Ieder VriendenPunt dat u spaart kan € 1.000,- waard zijn. U start uw deelname met 100 VriendenPunten, waarmee u dus al kans maakt op € 100.000,-. Daarna spaart u elke trekking 10 extra VriendenPunten per lot. Bent u vanaf januari deelnemer van de VriendenLoterij en speelt u alle trekking mee, dan maakt u in de decembertrekking kans op wel € 240.000,-!

Verdubbeling

Speelt u met meer dan 1 lot op hetzelfde IBAN mee? Dan worden uw VriendenPunten verdubbeld op het lot waarop de prijs valt. En een verdubbeling van het aantal punten betekent een dubbel zo hoge prijs. Zo kunt u inclusief de verdubbeling tot wel € 480.000,- winnen!

De VriendenPunten Prijs wordt om de maand in de reguliere trekking getrokken. Ieder nieuw kalenderjaar start u opnieuw met 100 punten.

Nog even op een rij

  1. De eerste trekking waaraan u deelneemt, ontvangt u 100 VriendenPunten
  2. Daarna ontvangt u per trekking 10 VriendenPunten. Er zijn 15 trekkingen per jaar.
  3. Ieder VriendenPunt dat u spaart kan € 1.000,- waard zijn.
  4. De VriendenPunten Prijs wordt om de maand getrokken en gaat er gegarandeerd uit
  5. Als u met meerdere loten op hetzelfde IBAN meespeelt, dan worden uw VriendenPunten verdubbeld op het lot waar de prijs valt. U wint dan een dubbel zo hoge prijs.
  6. Bij het bepalen van de exacte hoogte van de prijs houden wij rekening met alle trekkingen waaraan u met het winnende lot geldig heeft deelgenomen.
  7. Ieder nieuw kalenderjaar start u opnieuw met 100 punten