TV-programma's

De VriendenLoterij komt regelmatig voorbij op televisie. Bekijk hier een overzicht van de programma's en spelshows die u nu of binnenkort (weer) op televisie ziet, zoals VriendenLoterij Miljonairs.

ariaaaaaaaa.png

Aria

Wie is het grootste operatalent van Nederland? Omroep MAX gaat in het tweede seizoen van de operatalentenjacht ARIA op zoek naar dé nieuwe operaster van Nederland. In het programma zingen 10 talentvolle kandidaten wekelijks de beroemdste aria’s en zij worden hierop beoordeeld door een vakkundige jury. ARIA is te zien vanaf 2 oktober tot en met 20 november 2022 om 20.30 uur bij MAX op NPO 1.

avrotros op zondag.png

Ivo op Zondag

In het nieuwe programma Ivo op Zondag gaat Ivo Niehe op zoek naar een ontspannen zondagochtendgevoel in een gevarieerd programma met veel ruimte en aandacht voor kunst en cultuur, ontmoetingen met inspirerende kunstenaars en het levensverhaal van iconen. En hoe ziet de zondag van bekende landgenoten eruit? Ivo op Zondag is vanaf zondag 25 september tot en met 20 november om 11.00 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

miljonairs.png

VriendenLoterij Miljonairs

VriendenLoterij Miljonairs is een spannende spelshow waar alles draait om kennis. 15 meerkeuzevragen, 3 hulplijnen en 1 hoofdprijs: € 1 MILJOEN! De show, met Robert ten Brink, is van 8 oktober tot en met 17 december elke zaterdag te zien op RTL4.

optvkof.png

Koffietijd

Elke werkdag om 10.00 uur ontvangen Quinty, Loretta, Pernille, Vivian en Patrick bijzondere en inspirerende gasten tijdens Koffietijd, op RTL 4. Laat u bijpraten over o.a. mode, cultuur, lifestyle en gezondheid

tv-vlwinnaars.png

VriendenLoterij: De Winnaars

Elke zondag rond 19.20 uur reiken Wolter Kroes en andere vrienden van de VriendenLoterij op RTL 4 prijzen uit.