TV-programma's

De VriendenLoterij komt regelmatig voorbij op televisie. Bekijk hier een overzicht van de programma's en spelshows die u nu of binnenkort (weer) op televisie ziet!

35b961b6-c829-46c7-8065-65f0867dc5f2.png

De Laatste Vraag

25.000 euro! Dat bedrag gaat er in elke aflevering van de nieuwste quiz van Jan Versteegh gegarandeerd uit. De grote vraag is alleen: hoeveel van de tien kandidaten  - allemaal deelnemers van de VriendenLoterij - verdelen die prijs? Zijn dat er tien? Zes? Drie? Of is dat er maar één? Dat hangt helemaal af van De Laatste Vraag! Alleen de spelers die deze laatste vraag goed hebben, verdelen de prijzenpot. 

De Laatste Vraag is vanaf dinsdag 26 oktober om 21.30 uur te zien op SBS6.

miljonairs.png

VriendenLoterij Miljonairs

VriendenLoterij Miljonairs is een spannende spelshow waar alles draait om kennis. 15 meerkeuzevragen, 3 hulplijnen en 1 hoofdprijs: € 1 MILJOEN! De show, met Robert ten Brink, is te zien op RTL4. Elke zaterdag worden, tijdens de uitzending, de eerste 15 Bingogetallen van de wekelijkse Bingo bekendgemaakt.

optvkof.png

Koffietijd

Elke werkdag om 10.00 uur ontvangen Quinty, Loretta, Pernille, Vivian en Patrick bijzondere en inspirerende gasten tijdens Koffietijd, op RTL 4. Laat u bijpraten over o.a. mode, cultuur, lifestyle en gezondheid

 

tv-vlwinnaars.png

VriendenLoterij: De Winnaars

Elke zondag rond 19.20 uur reiken Wolter Kroes en andere vrienden van de VriendenLoterij op RTL 4 prijzen uit.

 

 

tv-maestro.png

Maestro

Van zondag 5 december t/m 16 januari 2022 te zien op NPO1, AVROTROS

In het AVROTROS-programma Maestro nemen acht bekende Nederlanders zonder enige dirigeerervaring het tegen elkaar op in een muzikale afvalrace.

Ze gaan de uitdaging aan om zich in acht weken tijd te ontwikkelen tot dirigent. Wie stuurt het Maestro orkest, het Orkest van het Oosten, het beste aan en mag zich meesterdirigent noemen?

tv-aria.png

Aria

Van zondag 10 oktober t/m 28 november, NPO1,  Omroep MAX

Wie beheerst het grote operarepertoire? Wie vertolkt de grote operarollen overtuigend? Wie heeft het lef en de uitstraling om de nieuwe operaster te worden? 

Omroep MAX gaat op zoek naar de nieuwe operaster van Nederland in het nieuwe muziekprogramma Aria. De inzet: een unieke studiebeurs.

tv-dedansmarathon.png

De DansMarathon 

SBS6 presenteert dit najaar het grootste en vooral langste dansspektakel ooit, live op de Nederlandse televisie: De Dansmarathon.

Tijdens dit unieke evenement op 14, 15 en 16 oktober, dansen honderd koppels 50 uur of misschien nog wel langer non-stop op de muziek van bekende dj’s en artiesten.

Alle dansstijlen komen voorbij. Slechts één danskoppel wint een enorme geldprijs van € 100.000,- en dat is het koppel dat als laatste dansend op de dansvloer staat.