TV-programma's

De VriendenLoterij komt regelmatig voorbij op televisie. Bekijk hier een overzicht van de programma's en spelshows die u nu of binnenkort (weer) op televisie ziet, zoals VriendenLoterij Miljonairs.

avrotros op zondag.png

Ivo op Zondag

In het nieuwe programma Ivo op Zondag gaat Ivo Niehe op zoek naar een ontspannen zondagochtendgevoel in een gevarieerd programma met veel ruimte en aandacht voor kunst en cultuur, ontmoetingen met inspirerende kunstenaars en het levensverhaal van iconen. En hoe ziet de zondag van bekende landgenoten eruit? Ivo op Zondag is vanaf 27 maart om 11.00 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

miljonairs.png

VriendenLoterij Miljonairs

VriendenLoterij Miljonairs is een spannende spelshow waar alles draait om kennis. 15 meerkeuzevragen, 3 hulplijnen en 1 hoofdprijs: € 1 MILJOEN! De show, met Robert ten Brink, is van 12 februari tot en met 2 april elke zaterdag te zien op RTL4.

optvkof.png

Koffietijd

Elke werkdag om 10.00 uur ontvangen Quinty, Loretta, Pernille, Vivian en Patrick bijzondere en inspirerende gasten tijdens Koffietijd, op RTL 4. Laat u bijpraten over o.a. mode, cultuur, lifestyle en gezondheid

tv-vlwinnaars.png

VriendenLoterij: De Winnaars

Elke zondag rond 19.20 uur reiken Wolter Kroes en andere vrienden van de VriendenLoterij op RTL 4 prijzen uit.