Veelgestelde vragen over de VIP-KAART

Hoe vaak kan ik de VIP-KAART gebruiken?

U kunt de kaart zo vaak gebruiken als u wilt, met een maximum van één gebruik per dag per museum bij deelnemende musea. Bij de overige aanbieders kan dit verschillen. De kaart geeft toegang voor 1 persoon bij de deelnemende musea. Bij de overige aanbieders kan dit verschillen.

Moet de VIP-KAART geactiveerd worden voor gebruik?

Nee, de VriendenLoterij VIP-KAART kunt u direct na ontvangst gebruiken en is geldig zolang u meespeelt.

Kan ik een tweede VIP-KAART aanvragen?

Ja, als u met twee of meer loten meespeelt in de VriendenLoterij kunt u een tweede VriendenLoterij VIP-KAART aanvragen

Ik heb twee VIP-KAARTEN met mijn naam erop. Kan iemand anders een van mijn kaarten gebruiken?

Nee, de VIP-KAART is persoonlijk. Wat u kunt doen is uw tweede VIP-KAART op naam laten zetten. Neemt u daarvoor contact op met onze Ledenservice via 088 - 020 1020 op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur of op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur. U krijgt dan een nieuwe VIP-KAART thuisgestuurd.

Mijn VIP-KAART is beschadigd of kwijt. Wat moet ik doen?

Wat vervelend dat u uw VriendenLoterij VIP-KAART bent verloren of dat de kaart is beschadigd. Neem contact op met onze Ledenservice via telefoonnummer 088 - 020 1020 (ma-vr 09.00 – 21.00 uur en za 10.00 – 16.00 uur). Wij sturen u dan een vervangende kaart toe.

Kan ik met mijn VIP-KAART ook andere personen gratis meenemen?

De VriendenLoterij VIP-KAART geeft gratis toegang tot de deelnemende musea voor één persoon. Soms zijn er tijdelijke acties waarbij korting of gratis toegang voor meerdere personen wordt aangeboden.

Wat gebeurt er met mijn VIP-KAART wanneer ik mijn deelname aan de VriendenLoterij beëindig?

Na beëindiging van de deelname wordt de kaart geblokkeerd.

Ontvangen de musea een extra bijdrage voor de VIP-KAART?

De musea ontvangen inderdaad voor ieder bezoek met de VriendenLoterij VIP-KAART een percentage van de ticketprijs. Dit is dezelfde vergoeding als die de organisatie van de Museumkaart aan musea betaalt. Dit bedrag komt bovenop de vaste bijdrage die musea ontvangen van de VriendenLoterij.

Wordt de VriendenLoterij VIP-KAART milieuvriendelijk geproduceerd?

De VriendenLoterij VIP-KAART is gemaakt van recyclebaar PVC. Van gerecycled PVC wordt granulaat gemaakt dat wordt gebruikt als grondstof voor bijvoorbeeld wegbewijzeringspaaltjes en kunststof hekjes.