Prijzen

Voor het Apple pakket selecteerden we drie populaire Apple producten. Een MacBook Air met een 13" scherm en een opslagcapaciteit van 128 GB, een iPad 2017 en een iPhone X met 64 GB opslag. De apparaten kunt u met elkaar synchroniseren, zodat u altijd toegang heeft tot uw documenten. Waar u ook bent.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs per post thuisbezorgd.

Apple pakket Apple pakket Apple pakket

Met deze klassieke en stijlvolle fiets van de VriendenLoterij wilt u graag gezien worden! De fiets is geïnspireerd door de Amsterdamse fiets uit de jaren '40 en heeft leren handvatten én een leren zadel. Dankzij de handige krat op de voorkant kunt u met gemak uw boodschappen of uw handtas kwijt.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

Tulp VriendenLoterij Fiets Tulp VriendenLoterij Fiets Tulp VriendenLoterij Fiets

Met de Prijs naar Keuze kunt u zelf kiezen uit diverse mooie leesboeken, kookboeken, spellen of cadeaubonnen. De getoonde prijzen zijn voorbeelden. Het aanbod wisselt.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u een e-mail waarin u een prijs kunt kiezen of u ontvangt een brief met een persoonlijke code. Met deze persoonlijke code kiest u een prijs in onze prijzenshop. Als u een keuze gemaakt heeft, kunt u binnen twee weken uw prijs thuis verwachten.

Prijs naar Keuze Prijs naar Keuze Prijs naar Keuze

Reis de wereld rond met de VriendenLoterij Reistas. Deze wieltas is gemaakt van oersterk 600 denier polyester materiaal met een uitschuifbaar trolleysysteem en twee stevige inline skate wielen. Ook zitten er twee handige ritsvakken aan de voorkant en kunt u de tas verstellen met de verstelstraps aan de zijkanten. Zo past u met het grootste gemak het volume van de tas aan.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs per post thuisbezorgd.

VriendenLoterij Reistas VriendenLoterij Reistas VriendenLoterij Reistas

Kietel uw smaakpapillen met twee Verkade chocoladerepen. Bent u meer van de klassieke smaken zoals puur, melk of hazelnoot? Of gaat u voor iets gewaagders zoals witte chocola met kokos crunch, melkchocola met karamel en zeezout of overheerlijke pure chocola met de smaak Espresso Koffie Crunch. De keuze is helemaal aan u. Wat u ook kiest; het wordt puur genieten!

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u een e-mail waarin u twee Verkade chocoladerepen kunt kiezen of u ontvangt een brief met een persoonlijke code. Met deze persoonlijke code kiest u uw prijs in onze prijzenshop. Als u een keuze gemaakt heeft, kunt u binnen twee weken uw prijs thuis verwachten.

Heeft u al uw persoonlijke code ontvangen? Ga dan naar onze prijzenshop voor uw Verkade Chocolade naar Keuze.

Verkade Chocola naar Keuze 2x Verkade Chocola naar Keuze 2x Verkade Chocola naar Keuze 2x

Lanceer uw carrière als topchef met de keuze uit deze kookboeken! Een heerlijk en uitgebreid diner voor vrienden of juist lekkere hapjes die u snel op tafel kan zetten; voor elke gelegenheid vindt u een gepast recept in een van onze kookboeken.

Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u een e-mail waarin u een kookboek kunt kiezen of u ontvangt een brief met een persoonlijke code. Met deze persoonlijke code kunt u een prijs uitkiezen in onze prijzenshop. Als u een keuze gemaakt heeft, kunt u binnen twee weken uw prijs thuis verwachten.

De getoonde prijzen zijn voorbeelden. Het aanbod wisselt.

Heeft u al uw persoonlijke code ontvangen? Ga dan naar onze prijzenshop voor uw Kookboek naar Keuze.

Kookboek naar Keuze Kookboek naar Keuze Kookboek naar Keuze

Bij BookSpot, de online boekwinkel, shopt u op uw gemak naar de leukste boeken en e-books. Met uw cadeautegoed van € 20,- heeft u bovendien ook een ruime keuze uit films, muziek en games. Door het ruime assortiment zit er altijd wel iets voor u bij! Uw cadeaukaart mag bovendien in meerdere keren besteed worden.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

BookSpot cadeautegoed t.w.v. € 20,- BookSpot cadeautegoed t.w.v. € 20,- BookSpot cadeautegoed t.w.v. € 20,-

De luxueuze producten van Therme Cleopatra’s Secret zijn verrijkt met honing en aloë vera en geuren naar bloemen, de frisheid van sinaasappel, perzik en het verzachtende van honing. Dit pakket bestaat uit vier producten. De Body Exfoliator verwijdert dode huidcellen en heeft een diepgaande reiniging op de huid. De huid ziet er zachter, gladder en mooier uit. Met Bath Caviar wordt de huid op milde wijze gereinigd en de zintuigen worden verwend door de geuren van honing, sinaasappel en perzik. De hydraterende douchecrème heeft een unieke structuur en geeft een rijke schuimlaag op de huid tijdens het douchen. De huid voelt gehydrateerd en zijdezacht, zelfs na het afdrogen. De crème-achtige Body Butter is rijk aan natuurlijke oliën en sheabutter, voedt intensief, hydrateert en maakt de huid bijzonder zacht en glad.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs per post thuisbezorgd.

Therme Cleopatra's Secret pakket Therme Cleopatra's Secret pakket Therme Cleopatra's Secret pakket

Geniet van een unieke cd met 16 meest geliefde liedjes van Herman van Veen, zoals Suzanne, Liefde van Later en Rozegeur. Daarnaast ontvangt u een HEMA cadeaukaart t.w.v. € 5,-. Hiermee kunt u voor € 5,- aan leuke producten uitzoeken uit het ruime assortiment van HEMA. Met vestigingen door heel het land is er altijd wel een HEMA bij u in de buurt!

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs per post thuisbezorgd.

Herman van Veen CD + HEMA cadeaukaart t.w.v. € 5,- Herman van Veen CD + HEMA cadeaukaart t.w.v. € 5,- Herman van Veen CD + HEMA cadeaukaart t.w.v. € 5,-

Met een Gewonnen Lot maakt u éxtra veel kans op alle prachtige prijzen uit ons prijzenpakket, waaronder grote geldprijzen, een Volkswagen Polo, cadeaubonnen of dagjes uit. Twee trekkingen na de bekendmaking van de uitslagen speelt u mee met dit extra lot. Het Gewonnen Lot is één trekking geldig en wordt daarna automatisch stopgezet.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

Gewonnen Lot Gewonnen Lot Gewonnen Lot
* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Voor meer informatie zie www.vriendenloterij.nl/winkans.