Structurele steun voor jouw club of vereniging

De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen. Minimaal 40% van de inleg van de deelnemers gaat naar goede doelen.

Ook clubs en verenigingen kunnen dit goede doel zijn. De VriendenLoterij zet graag samen met jou een actie op voor je club. Met deze actie roepen we de achterban van je club op, om mee te spelen met de VriendenLoterij.

Van elk lot dat er wordt verkocht, komt minimaal 40% van elk lot ten goede aan het doel of project van jouw club, vereniging of stichting. Per lot kan de jaarlijkse opbrengst € 79,80 zijn. Spelen er 50 loten een jaar lang mee voor jouw club, vereniging of stichting, dan ontvangen zij minimaal € 3.990,- aan extra inkomsten!

Wij geven je graag advies over de verschillende soorten acties die met jouw club opgezet kunnen worden. Uiteraard is hierbij altijd ruimte voor de wensen van uw club of vereniging.

Jouw club aanmelden?

Vul het formulier in of bel met de VriendenLijn op 020 – 2092209 (lokaal tarief). Onze collega's van de Vriendenlijn staan voor je klaar op maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 18:00 uur.