Zo werkt de VriendenLoterij

Prijzen

Iedere trekking maakt u kans op ruim honderdduizend prijzen tot wel € 100.000,-. De uitslagen van alle winnende lotnummers vindt u elke 9e van de maand op onze uitslagenpagina.

U spaart VriendenPunten

VriendenPunten zijn spaarpunten waar u extra prijzen mee kunt winnen. Dit kan wel oplopen tot € 460.000,-! Elke 2 maanden maakt u kans op deze prijs.

Goede doelen, clubs en verenigingen

Met de helft van uw inleg steunt u 47 goede doelen. U kunt zelf kiezen voor welk goed doel, club of vereniging u steunt. Bekijk de goede doelen pagina voor meer informatie.

De VriendenLoterij App

Met deze app van de VriendenLoterij heeft u altijd uw lot(en) bij de hand. Bovendien beschikt u altijd over de laatste informatie over de uitslagen en de volgende trekking.

Overige informatie

Wat kost een lot?

Een lot kost € 13,75 per trekking. De helft van de lotprijs gaat naar 47 goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze. Met uw lot(en) maakt u elke trekking kans op prachtige prijzen! U kunt op elk gewenst moment opzeggen.

Hoe weet u of u gewonnen heeft?
De uitslagen van alle winnende lotnummers vindt u elke 9e van de maand op onze uitslagenpagina. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de uitslagen en zien of u gewonnen hebt? Meld u dan aan voor onze maandelijkse e-mail. Als u een geldprijs heeft gewonnen wordt deze automatisch op uw rekening gestort.
Speciaal voor de deelnemers: VriendenPrijzen

Als deelnemer maakt u gratis kans op VriendenPrijzen. Log in op Mijn VriendenLoterij óf ga naar de VriendenLoterij App en doe mee. Wie weet geniet u daarna samen met uw vrienden van een spectaculaire belevenis.

De voordelen van Mijn VriendenLoterij

Als deelnemer kunt u een account aanmaken en zo kans maken gratis VriendenPrijzen. Ook kunt u bij Mijn VriendenLoterij terecht voor het wijzigen van uw gegevens. Nog geen account?

Registreer u gratis

Hoeveel trekkingen zijn er per jaar?
Er zijn 14 trekkingen per jaar: 12 maandelijkse trekkingen en 2 extra trekkingen. De uitslagen worden op de 9e dag van de maand na de trekking bekendgemaakt.

Bekijk hier alle trekkingsdata
Wat is uw winkans?
In 2018 zijn er bij de VriendenLoterij ruim 2 miljoen prijzen verloot. In 2018 speelden per trekking gemiddeld 543.971 deelnemers mee. Gemiddeld vielen er per trekking ruim 114.000 deelnemers in de prijzen. De gemiddelde kans op een prijs lag voor u als deelnemer daarmee op 1:4.76 per trekking (14 trekkingen).

Lees meer over uw winkans
Maak kans op extra prijzen in de Bingo
Als deelnemer van de VriendenLoterij speelt u ook automatisch elke week mee met het extra spel: Bingo. Hiermee maakt u elke week kans maakt op fantastische Bingoprijzen!

Iedere week trekt de notaris 30 bingogetallen die wekelijks bekend worden gemaakt. Klik hier om te zien of u bingo heeft. Het aantal getrokken getallen dat nodig is om uw Bingokaart vol te maken, bepaalt welke prijs u gewonnen heeft. Naast grote geldprijzen, maakt u kans op vele andere leuke prijzen, zoals dagjes uit en cadeaubonnen. Per week zijn er gemiddeld 300 winnaars. De niet gewonnen prijzen vallen minimaal 1x per jaar gegarandeerd.

Bekijk snel of u deze week met de Bingo gewonnen heeft!