Wat kost een lot?

Een lot kost € 13,75 per trekking. De helft van de lotprijs gaat naar 50 goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze. Met uw lot(en) maakt u elke trekking kans op prachtige prijzen! U kunt op elk gewenst moment opzeggen.

Koop direct een lot

Prijswinnaar VriendenLoterij € 50.000

Hoe weet u of u gewonnen heeft?

De uitslagen van alle winnende lotnummers vindt u elke 9e van de maand op onze uitslagenpagina. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de uitslagen en zien of u gewonnen hebt? Meld u dan aan voor onze maandelijkse e-mail. Als u een geldprijs heeft gewonnen wordt deze automatisch op uw rekening gestort.

Ja, ik wil de uitslagen ontvangen

VriendenPunten

U spaart VriendenPunten

VriendenPunten zijn spaarpunten. Na iedere trekking van de VriendenLoterij ontvangt u per lot 30 VriendenPunten. Elk VriendenPunt kan € 1.000,- waard zijn. Per jaar zijn er zes trekkingen waarbij u kans maakt op een extra geldprijs.

Kans op extra geldprijzen

Prijzen VriendenLoterij

Prijzen

Iedere trekking maakt u kans op ruim honderdduizend prijzen tot wel € 100.000,-. Bovendien maken wij vanaf trekking januari elke werkdag een winnaar bekend van € 1.000,- en een winnaar van een heerlijke vakantie! Ook in het weekend is het feest. Winnaars nemen dan € 10.000,-, € 2.500,- óf een iPhone X in ontvangst.

Bekijk de prijzenpot

U speelt mee voor goede doelen, clubs en verenigingen

Met uw inleg steunt u 50 goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn van mensen én u maakt kans op de vele prijzen. Bij de VriendenLoterij heeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen voor welk goed doel u meespeelt. Van uw lot gaat dan de helft direct naar dit doel.

Daarnaast zijn er duizenden clubs en verenigingen in Nederland aangesloten bij de VriendenLoterij. Dit kan ook uw club of vereniging zijn! Van elk lot gaat direct de helft naar de clubkas. U kunt zelf kiezen voor welk goed doel, club of vereniging u meespeelt.

Bekijk alle goede doelen, clubs en verenigingen

Landal bij de VriendenLoterij

Extra prijzen in de Bingo

Als deelnemer van de VriendenLoterij speelt u ook automatisch elke week mee met het extra spel: Bingo. Hiermee maakt u elke week kans maakt op fantastische Bingoprijzen!

Iedere week trekt de notaris 30 bingogetallen die wekelijks bekend worden gemaakt. Klik hier om te zien of u bingo heeft. Het aantal getrokken getallen dat nodig is om uw Bingokaart vol te maken, bepaalt welke prijs u gewonnen heeft. Naast grote geldprijzen, maakt u kans op vele andere leuke prijzen, zoals dagjes uit en cadeaubonnen. Per week zijn er gemiddeld 300 winnaars. De niet gewonnen prijzen vallen minimaal 1x per jaar gegarandeerd.

Bekijk snel of u deze week met de Bingo gewonnen heeft!

Mijn VriendenLoterij

Als deelnemer kunt u een account aanmaken en zo kans maken gratis VriendenPrijzen. Ook kunt u bij Mijn VriendenLoterij terecht voor het wijzigen van uw gegevens. Nog geen account?

Registreer u gratis

Prijzen VriendenLoterij

Hoeveel trekkingen zijn er per jaar?

Er zijn 14 trekkingen per jaar: 12 maandelijkse trekkingen en 2 extra trekkingen. De uitslagen worden op de 9e dag van de maand na de trekking bekendgemaakt.

Bekijk hier alle trekkingsdata

Winkans VriendenLoterij

Wat is uw winkans?

In 2017 zijn er bij de VriendenLoterij ruim 1,6 miljoen prijzen verloot. In 2017 speelden per trekking gemiddeld 516.248 deelnemers mee. Gemiddeld vielen er per trekking ruim 97.060 deelnemers in de prijzen. De gemiddelde kans voor een deelnemer op een prijs lag daarmee op 1:5,32 per trekking (14 trekkingen).

Lees meer over uw winkans

Wilt u kans maken op fantastische prijzen?

Speel mee!

Koop een lot en speel mee!
Winnaars VriendenLoterij

Voor slechts € 13,50 per trekking...

  • Maakt u kans op gigantische geldprijzen
  • Steunt u prachtige doelen

Speel mee!