Zo werkt de VriendenLoterij

Prijzen

Iedere maand maakt u kans op fantastische prijzen! Benieuwd of u in de prijzen bent gevallen? De uitslagen van alle winnende lotnummers vindt u elke 9e van de maand op onze uitslagenpagina.U spaart VriendenPunten

VriendenPunten zijn spaarpunten waar u extra prijzen mee kunt winnen. Dit kan wel oplopen tot € 460.000,-! Elke 2 maanden maakt u kans op deze prijs.

Goede doelen, clubs en verenigingen

Met minimaal 40% van uw inleg steunt u 46 goede doelen. U kunt zelf kiezen voor welk goed doel, club of vereniging u steunt. Bekijk de goede doelen pagina voor meer informatie.

De VriendenLoterij Voordeelshop

In de VriendenLoterij Voordeelshop bestelt u producten met kortingen die oplopen tot wel 70%! Van speelgoed tot elektronica. En dat zónder bezorgkosten!

Overige informatie

Wat kost een lot?

Een lot kost 14 euro per trekking. Minimaal 40% van de lotprijs gaat naar 46 goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze. Met uw lot(en) maakt u elke trekking kans op prachtige prijzen! U kunt op elk gewenst moment opzeggen.

Hoe weet u of u gewonnen heeft?
De uitslagen van alle winnende lotnummers vindt u elke 9e van de maand op onze uitslagenpagina. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de uitslagen en zien of u gewonnen hebt? Meld u dan aan voor onze maandelijkse e-mail. Als u een geldprijs heeft gewonnen wordt deze automatisch op uw rekening gestort.
De voordelen van Mijn VriendenLoterij

Als deelnemer kunt u een account aanmaken en uw gewonnen prijzen bekijken. Daarnaast is er de VriendenLoterij Voordeelshop. Hier vindt u A-merken voor Vriendenprijzen. U vindt hier producten met kortingen tot wel 70%, van speelgoed tot aan elektronica. En dat zónder bezorgkosten! Ook kunt u bij Mijn VriendenLoterij terecht voor het wijzigen van uw gegevens. Nog geen account?

Registreer u gratis

Hoeveel trekkingen zijn er per jaar?
Er zijn 14 trekkingen per jaar: 12 maandelijkse trekkingen en 2 extra trekkingen. De uitslagen worden op de 9e dag van de maand na de trekking bekendgemaakt.

Bekijk hier alle trekkingsdata
Wat is uw winkans?
In 2019 zijn er bij de VriendenLoterij ruim 1,67 miljoen prijzen verloot. In 2019 speelden per trekking gemiddeld 552.175 deelnemers mee. Gemiddeld vielen er per trekking ruim 102.995 deelnemers in de prijzen. De gemiddelde kans op een prijs lag voor u als deelnemer daarmee op 1:5,3 per trekking (14 trekkingen).

Lees meer over uw winkans
Maak kans op extra prijzen in de Bingo
Als deelnemer van de VriendenLoterij speelt u ook automatisch elke week mee met het extra spel: Bingo. Hiermee maakt u elke week kans maakt op fantastische Bingoprijzen!

Elke week krijgt u een kaart met daarop 5 bingogetallen. Als u 5 getallen goed heeft in de desbetreffende week, dan heeft u Bingo en wint u € 25.000,-! De niet gewonnen prijzen vallen minimaal 1x per jaar gegarandeerd.

Bekijk snel of u deze week met de Bingo gewonnen heeft!