Prijzen Ruim 100.000 andere prijzen.

De producten van Zen White Lotus zijn geïnspireerd op de heilzame Oosterse massages. Ideaal om even helemaal tot rust te komen.

Wanneer kan ik mijn prijs verwachten?
Binnen vier weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs per post thuisbezorgd.

Therme Zen White Lotus Therme Zen White Lotus Therme Zen White Lotus
Met het Uitstapje naar Keuze trekt u er samen met drie vrienden of familieleden op uit! Kiest u voor een dierentuin of gaat u liever naar een pretpark? De uitstapjes zijn verspreid over heel Nederland. Deze prijs geeft u de keuze uit verschillende uitstapjes voor de hele familie!

Wanneer kan ik mijn prijs verwachten?
Uitstapje naar Keuze 4 personen Uitstapje naar Keuze 4 personen Uitstapje naar Keuze 4 personen
Reis de wereld rond met de VriendenLoterij Reistas. Deze wieltas is gemaakt van sterk materiaal met een uitschuifbaar trolleysysteem en twee stevige inline skate wielen. Ook zitten er twee handige ritsvakken aan de voorkant en kunt u de tas verstellen met de verstelstraps aan de zijkanten.

Heeft u deze prijs gewonnen?
VriendenLoterij Reistas VriendenLoterij Reistas VriendenLoterij Reistas

Met deze klassieke en stijlvolle fiets van de VriendenLoterij wilt u graag gezien worden! De fiets is geïnspireerd door de Amsterdamse fiets uit de jaren '40 en heeft leren handvatten én een leren zadel.

Wanneer kan ik mijn prijs verwachten?

Tulp VriendenLoterij Fiets Tulp VriendenLoterij Fiets Tulp VriendenLoterij Fiets

Met de Prijs naar Keuze kunt u zelf kiezen uit diverse mooie leesboeken, kookboeken, spellen of cadeaubonnen. De getoonde prijzen zijn voorbeelden. Het aanbod wisselt.

Wanneer kan ik mijn prijs verwachten?

Prijs naar Keuze Prijs naar Keuze Prijs naar Keuze
Deze ruime reistrolley is ideaal als handbagage voor uw vakantie en handig voor een weekendje weg.

Wanneer kan ik mijn prijs verwachten?
VriendenLoterij Reistrolley VriendenLoterij Reistrolley VriendenLoterij Reistrolley

Met de Mobiele accessoire naar Keuze maakt u optimaal gebruik van uw smartphone. U kunt kiezen uit diverse leuke gadgets zoals mobiele opladers, telefoonhoesjes, oordopjes en screen protectors. De getoonde prijzen zijn voorbeelden. Het aanbod wisselt.

Wanneer kan ik mijn prijs verwachten?

Mobiele accessoire naar Keuze Mobiele accessoire naar Keuze Mobiele accessoire naar Keuze
Kies uw favoriete tijdschrift in de webshop. We hebben een aantal leuke, informatieve en inspirerende tijdschriften voor u geselecteerd. Zo kunt u kiezen uit de Quest, Margriet, AutoWeek of Donald Duck. Het abonnement stopt automatisch.

Wanneer kan ik mijn prijs verwachten?
Tijdschrift naar Keuze Tijdschrift naar Keuze Tijdschrift naar Keuze
* Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Lees meer over de Jackpot, de winkans en het reglement op www.vriendenloterij.nl/winkans. Prijzenschema onder voorbehoud van wijzigingen.