Prijzen Ruim 100.000 andere prijzen.
Reis de wereld rond met de VriendenLoterij Reistas. Deze wieltas is gemaakt van sterk materiaal met een uitschuifbaar trolleysysteem en twee stevige inline skate wielen. Ook zitten er twee handige ritsvakken aan de voorkant en kunt u de tas verstellen met de verstelstraps aan de zijkanten.
VriendenLoterij Reistas VriendenLoterij Reistas VriendenLoterij Reistas

Met deze klassieke en stijlvolle fiets van de VriendenLoterij wilt u graag gezien worden! De fiets is geïnspireerd door de Amsterdamse fiets uit de jaren '40 en heeft leren handvatten én een leren zadel.

Tulp VriendenLoterij Fiets Tulp VriendenLoterij Fiets Tulp VriendenLoterij Fiets

Met een Gewonnen Lot maakt u extra veel kans op alle prachtige prijzen uit ons prijzenpakket, waaronder grote geldprijzen, cadeaubonnen of dagjes uit. Twee trekkingen na de bekendmaking van de uitslagen speelt u mee met dit extra lot.

Gewonnen Lot Gewonnen Lot Gewonnen Lot

Ontdek de VriendenLoterij Voordeelshop! Met de Voordeelshop cadeaukaart t.w.v. € 20,- kunt u winkelen in deze nieuwe webshop die exclusief voor onze deelnemers is. U vindt er A-merken voor vriendenprijzen, met kortingen tot wel 70%. 

Voordeelshop cadeaukaart Voordeelshop cadeaukaart Voordeelshop cadeaukaart
Deze ruime reistrolley is ideaal als handbagage voor uw vakantie en handig voor een weekendje weg.

VriendenLoterij Reistrolley VriendenLoterij Reistrolley VriendenLoterij Reistrolley

In dit Rituals pakket vindt u een showergel, hair & body wash en bodylotion.

Rituals Samurai Rituals Samurai Rituals Samurai
* Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Lees meer over de winkans en het reglement op www.vriendenloterij.nl/winkans. Prijzenschema onder voorbehoud van wijzigingen.