Prijzenpot

Prijzen Ruim 100.000 andere prijzen.

Met deze klassieke en stijlvolle fiets van de VriendenLoterij wilt u graag gezien worden! De fiets is geïnspireerd door de Amsterdamse fiets uit de jaren '40 en heeft leren handvatten én een leren zadel.

Binnen drie weken na de bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs per post thuisbezorgd.

Tulp VriendenLoterij Fiets Tulp VriendenLoterij Fiets Tulp VriendenLoterij Fiets

Google Home staat altijd klaar om je te helpen! U kunt de slimme luidspreker vragen stellen en hem dingen voor u laten doen. De ideale gadget voor in huis! Het voelt bijna alsof u echt een gesprek kunt voeren met de luidspreker.

Binnen vier weken na de bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs per post thuisbezorgd.

Google Home Google Home Google Home

Dao is een eeuwenoude Chinese filosofie die zich richt op het bereiken van balans tussen Yin en Yang. Het Dao home pakket helpt u zo om innerlijke rust te vinden in je drukke leven. Het pakket bevat een geparfumeerde spray en kastsachet om een unieke geurbeleving in huis te creëren.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen vier weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u per post een RITUALS cadeaubon, waarmee u de prijs kunt ophalen in een RITUALS vestiging.

Rituals Dao home pakket Rituals Dao home pakket Rituals Dao home pakket

Hmm, lekkere Verkade chocolade repen, daar wordt iedereen toch gelukkig van! En u ontvangt de prijs nu in een mooie chocoladebox.

Binnen drie weken na de bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs per post thuisbezorgd.

Verkade Chocolade Box Verkade Chocolade Box Verkade Chocolade Box

Gaat u voor de kokos crunch, koffie of pecan smaak? De keuze is helemaal aan u. Wat u ook kiest; het wordt puur genieten!

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen vier weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u een e-mail waarin u twee Verkade chocoladerepen kunt kiezen of u ontvangt een brief met een persoonlijke code. Met deze persoonlijke code kiest u uw prijs in onze prijzenshop.

Heeft u al uw persoonlijke code ontvangen? Ga dan naar onze prijzenshop voor uw Verkade Chocolade naar Keuze.

Verkade Chocola naar Keuze 2x Verkade Chocola naar Keuze 2x Verkade Chocola naar Keuze 2x

Bij BookSpot, de online boekwinkel, shopt u op uw gemak naar de leukste boeken en e-books. Met uw cadeautegoed van € 20,- heeft u bovendien ook een ruime keuze uit films, muziek en games. Uw cadeaukaart mag bovendien in meerdere keren besteed worden.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen vier weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

BookSpot cadeautegoed t.w.v. € 20,- BookSpot cadeautegoed t.w.v. € 20,- BookSpot cadeautegoed t.w.v. € 20,-

Met de Mobiele accessoire naar Keuze maakt u optimaal gebruik van uw smartphone. U kunt kiezen uit diverse leuke gadgets zoals een mobiele opladers, telefoonhoesjes, oordopjes en screen protectors. De getoonde prijzen zijn voorbeelden. Het aanbod wisselt.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

Mobiele accessoire naar Keuze Mobiele accessoire naar Keuze Mobiele accessoire naar Keuze
* Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Lees meer over de winkans en het reglement op  www.vriendenloterij.nl/winkans. Prijzenschema onder voorbehoud van wijzigingen.