Prijzen Ruim 100.000 andere prijzen.
Reis de wereld rond met de VriendenLoterij Reistas. Deze wieltas is gemaakt van sterk materiaal met een uitschuifbaar trolleysysteem en twee stevige inline skate wielen. Ook zitten er twee handige ritsvakken aan de voorkant en kunt u de tas verstellen met de verstelstraps aan de zijkanten.

Heeft u deze prijs gewonnen?
VriendenLoterij Reistas VriendenLoterij Reistas VriendenLoterij Reistas

Met deze klassieke en stijlvolle fiets van de VriendenLoterij wilt u graag gezien worden! De fiets is geïnspireerd door de Amsterdamse fiets uit de jaren '40 en heeft leren handvatten én een leren zadel.

Wanneer kan ik mijn prijs verwachten?

Tulp VriendenLoterij Fiets Tulp VriendenLoterij Fiets Tulp VriendenLoterij Fiets

Met de Prijs naar Keuze kunt u zelf kiezen uit diverse mooie leesboeken, kookboeken, spellen of cadeaubonnen. De getoonde prijzen zijn voorbeelden. Het aanbod wisselt.

Wanneer kan ik mijn prijs verwachten?

Prijs naar Keuze Prijs naar Keuze Prijs naar Keuze
Deze ruime reistrolley is ideaal als handbagage voor uw vakantie en handig voor een weekendje weg.

Wanneer kan ik mijn prijs verwachten?
VriendenLoterij Reistrolley VriendenLoterij Reistrolley VriendenLoterij Reistrolley

Met een Gewonnen Lot maakt u extra veel kans op alle prachtige prijzen uit ons prijzenpakket, waaronder grote geldprijzen, een Volkswagen Polo, cadeaubonnen of dagjes uit. Twee trekkingen na de bekendmaking van de uitslagen speelt u mee met dit extra lot.

Wanneer kan ik mijn prijs verwachten?

Gewonnen Lot Gewonnen Lot Gewonnen Lot

Gaat u voor de kokos crunch, koffie of pecan smaak? De keuze is helemaal aan u. Wat u ook kiest; het wordt puur genieten! U mag 2 smaken kiezen.

Wanneer kan ik mijn prijs verwachten?

Verkade chocolade naar Keuze Verkade chocolade naar Keuze Verkade chocolade naar Keuze
In dit pakket vindt u een heerlijke body butter, shower scrub, shower gel en bathcaviar. De producten bevatten Cederhout, pure Olijfolie en Oosterse kruiden.

Wanneer kan ik mijn prijs verwachten?
Therme Hammam Therme Hammam Therme Hammam
* Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Lees meer over de winkans en het reglement op www.vriendenloterij.nl/winkans. Prijzenschema onder voorbehoud van wijzigingen.