Prijzen

Prijzen winnen

Van een auto en een uitstapje naar keuze tot geldprijzen en nog veel meer. Bij de VriendenLoterij maakt u elke maand kans op geweldige prijzen. Per jaar zijn er 14 trekkingen waarvan 12 maandelijkse- en 2 extra trekkingen. U speelt automatisch mee met verschillende trekkingen. Zoals de AutoJackpot bijvoorbeeld en ook met VriendenPrijzen en VriendenPunten is er veel moois te winnen.

Kans maken op

Wanneer u meespeelt in de VriendenLoterij speelt u ook elke week automatisch mee met Bingo. Voor dit extra spel moet u wel eerst uw Bingokaarten opvragen. Elke week maakt u kans op leuke Bingoprijzen zoals cadeaubonnen, een dagje weg of geldprijzen. Wekelijks trekt de notaris 30 getallen die hij direct bekendmaakt.

Met de AutoJackpot maakt u elke maand kans op meerdere auto’s met de laatste zeven cijfers van uw mobiele nummer. Ook maakt elke deelnemer gratis kans op VriendenPrijzen. Dit zijn unieke belevenissen die u samen met uw vrienden kunt winnen. Log in op Mijn VriendenLoterij of ga naar de VriendenLoterij App en speel mee met het VriendenPrijzen-spel.

Na iedere trekking spaart u met elk geactiveerd lot punten. U ontvangt per lot 30 VriendenPunten. Een VriendenPunt kan een waarde hebben van € 1.000,-. Jaarlijks zijn er zes trekkingen waarbij u een extra geldprijs kunt winnen.

Trekking

Speel mee in de VriendenLoterij en maak maandelijks kans op ruim 100.000 prijzen tot maar liefst € 100.000,-. Benieuwd naar welke prijzen u deze maand kunt winnen? Bekijk dan de prijzenpagina. De winnende lotnummers maken we elke 9e van de maand bekend op de trekkingspagina.

Apple prijzenpakket

Win een iPhone X

Bij de VriendenLoterij maakt u altijd kans op te gekke prijzen. Een van de mooie prijzen die u kunt winnen met de maandelijkse trekking is de Apple iPhone X.

Lees meer

VriendenLoterij, BankGiro Loterij en Nationale Postcode Loterij

Loterijen in Nederland

In Nederland zijn diverse loterijen waar u mee kunt spelen. Van de VriendenLoterij tot de BankGiro Loterij. Lees hier de verschillen per loterij.

Lees meer

Geldprijzen

Geld spelletjes

Er zijn diverse spelletjes die u kunt spelen waarbij u kans maakt op geld prijzen. Van de wekelijkse Bingo tot de AutoJackpot.

Lees meer