Prijzen

Prijzen winnen

Van een uitstapje naar keuze, een iPhone tot aan geldprijzen en nog veel meer. Bij de VriendenLoterij maakt u elke maand kans op geweldige prijzen. Per jaar zijn er 14 trekkingen waarvan 12 maandelijkse- en 2 extra trekkingen. U speelt automatisch mee met verschillende trekkingen.

Kans maken op

Wanneer u meespeelt in de VriendenLoterij speelt u ook elke week automatisch mee met Bingo. U vindt hier uw bingokaarten hier. Elke week maakt u kans op leuke Bingoprijzen zoals cadeaubonnen, een dagje weg of geldprijzen. Wekelijks trekt de notaris 30 getallen die hij direct bekendmaakt.

Ook maakt elke deelnemer gratis kans op VriendenPrijzen. Dit zijn unieke belevenissen die u samen met uw vrienden kunt winnen. Log in op Mijn VriendenLoterij of ga naar de VriendenLoterij App en speel mee met het VriendenPrijzen-spel.

Na iedere trekking spaart u met elk geactiveerd lot punten. U ontvangt per lot 30 VriendenPunten. Een VriendenPunt kan een waarde hebben van € 1.000,-. Jaarlijks zijn er zes trekkingen waarbij u een extra geldprijs kunt winnen.

Trekking

Speel mee in de VriendenLoterij en maak maandelijks kans op ruim 100.000 prijzen tot maar liefst € 250.000,-. Benieuwd naar welke prijzen u deze maand kunt winnen? Bekijk dan de prijzenpagina. De winnende lotnummers maken we elke 9e van de maand bekend op de trekkingspagina.

Geldprijzen

Voordeelshop

Als deelnemer van de VriendenLoterij krijgt u kortingen tot wel 70% in de Voordeelshop.

Lees meer