Informatie stemactie Wedstrijd van je Leven

Een stemactie is een avond op jullie voetbalclub waar jullie als team zoveel mogelijk stemmen proberen te werven om de Wedstrijd van je Leven te mogen spelen. Dat gebeurt door leden en supporters (familie, vrienden, etc.) te bellen en het persoonlijk te vragen.

Tijdens de stemactie worden de leden en supporters ook de mogelijkheid geboden om met een lot mee te gaan spelen in de VriendenLoterij voor de club. Dit levert de club namelijk extra inkomsten op. Minimaal 40% van elk lot komt ten goede aan de club. Een lot dat een jaar lang meespeelt levert ruim € 81,- op. Kortom, de club extra inkomsten en jullie veel stemmen!

Wat regelt de VriendenLoterij?

Wij zorgen voor telefoons, belscripts, tablets om de loten in te schrijven en een instructeur die de avond begeleid. De avond start om 18.30 uur met een uitleg en om 21.30 uur worden de laatste gesprekken afgerond.

Wat regel jij?

Alleen een locatie (bijv. de kantine) en een bellijst met familie, vrienden, kennissen en leden van de club. Als team zullen jullie het belteam vormen. De rest wordt verzorgd door de VriendenLoterij. Er zal heel de avond een instructeur van de VriendenLoterij aanwezig zijn om jullie te begeleiden.

Op zaterdagavond 23 april wordt de Top-50 bekendgemaakt. Dat zijn de teams met de meeste stemmen en wordt het winnende team uitgekozen. Tot 7 mei is het mogelijk om stemmen te verzamelen voor het team. Daar zijn leuke teamprijzen mee te winnen. Plan hieronder dus nog snel een stemactie in!

Vragen? Neem dan contact met ons op via 020 – 209 2209 (ma-vr. 10.00 – 18.00) of mail naar club@vriendenloterij.nl.

Stemactie plannen