WIJ ZIJN ONDER DE INDRUK. HIERVAN.

Enkele voorbeelden van initiatieven die mede dankzij de trouwe steun van de deelnemers van de VriendenLoterij in deze lastige tijd mogelijk gemaakt worden. Deelnemers bedankt! Samen komen we er sterker uit.Bekijk de initatieven

Juist nu is dat steuntje in de rug zo belangrijk

Bij de VriendenLoterij zien wij dagelijks prachtige initiatieven van mensen die zich inzetten voor anderen die een steuntje in de rug nodig hebben. In de huidige tijd groeit die inzet op indrukwekkende wijze, ook bij de goede doelen van de VriendenLoterij. Dankzij de inkomsten van onze trouwe deelnemers kunnen de goede doelen alles op alles zetten om steun te bieden die voor velen nu zo hard nodig is.

Lees meer

Vriendenpunten

Ontdek de VriendenLoterij Voordeelshop

Deze webshop is exclusief voor onze deelnemers. Met A-merken voor Vriendenprijzen en kortingen tot wel 70%. Denk aan speelgoed, koken & tafelen, elektronica en nog veel meer. En dat zonder bezorgkosten! Er worden vaak nieuwe producten toegevoegd aan de shop, zoals mooie deals voor in huis!

Lees meer

VriendenFonds hartenwens

Bertha en Drikus winnen 1 miljoen

Onlangs werden Bertha (78) en Drikus (83) door VriendenLoterij-ambassadeur Jan Versteegh thuis in Hattemerbroek verrast met een cheque ter waarde van 1 miljoen euro. Bertha en Drikus weten al wat zij als eerste met het geld gaan doen.

Lees verder