WIJ ZIJN ONDER DE INDRUK. HIERVAN.

Enkele voorbeelden van initiatieven die mede dankzij de trouwe steun van de deelnemers van de VriendenLoterij in deze lastige tijd mogelijk gemaakt worden. Deelnemers bedankt! Samen komen we er sterker uit.


Bekijk de initiatieven

20% Korting bij Droomparken!

Vakantie! Dit kan veilig en verantwoord in eigen land. Daarom krijgt u als deelnemer van de VriendenLoterij 20% korting op uw verblijf bij één van de 14 Droomparken. En dat op de mooiste plekjes in eigen land! Midden in de Nederlandse natuur, of u nu op zoek bent naar een Tiny House, een gezellig chalet of een luxe villa voor de hele familie.

Claim uw kortingscode

Vriendenpunten

Ontdek de VriendenLoterij Voordeelshop

Dé webshop exclusief voor onze deelnemers. Alles voor in huis, in de tuin en voor de kinderen. A-merken voor VriendenPrijzen! Met kortingen die wel op kunnen lopen tot 70%. Elke week worden er weer nieuwe producten aan toegevoegd, en we bezorgen deze zonder kosten bij u aan huis.

Ga naar de shop

Facetime Jan

Jan verrast Elisa via Facetime met € 10.000,-

Iedere maand verrassen we heel veel winnaars met fantastische prijzen. Door de huidige maatregelen kunnen onze ambassadeurs niet bij de winnaars thuis komen, maar een persoonlijk gesprek via Facetime biedt de oplossing! Ambassadeur Jan Versteegh verrast Elisa.

Bekijk de video