Myrthe (12) wordt in het zonnetje gezet

De 12-jarige Myrthe mist een groot stuk long. Om haar te beschermen tegen het coronavirus, is Myrthe al maanden aan huis gekluisterd. Ze kan niet afspreken met haar vriendinnen en moet zich thuis zien te vermaken. Het VriendenFonds is er voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Hoogste tijd om Myrthe eens flink in het zonnetje te zetten!

Bekijk de video

20% Korting bij Roetz-Bikes!

Hoge korting op fietsen en e-bikes van Roetz! Als deelnemer van de VriendenLoterij krijgt u 20% korting op alle modellen, prachtige fietsen met een bijzonder verhaal. Circulair en inclusief, in de Roetz Fair Factory worden prachtige designfietsen gemaakt. Écht vakmanschap, met als resultaat een top kwaliteit fiets met een retro look. Claim snel uw code in de Voordeelshop!

Claim uw kortingscode

Ontdek de VriendenLoterij Voordeelshop

Dé webshop exclusief voor onze deelnemers. Alles voor in huis, in de tuin en voor de kinderen. A-merken voor VriendenPrijzen! Met kortingen die wel op kunnen lopen tot 70%. Elke week worden er weer nieuwe producten aan toegevoegd, en we bezorgen deze zonder kosten bij u aan huis.

Ga naar de shop

Zouhair uit Rotterdam wint € 100.000,-!

Zouhair speelt nog maar twee maanden mee met de VriendenLoterij als er bij hem wordt aangebeld. Het is ambassadeur Dennis van der Geest die bij hem op de stoep staat met een taart én een cheque. Zouhair kan het bijna niet geloven!

Bekijk de video