Actievoorwaarden VriendenLoterij VIP-KAART

Alle prijzen en aanbiedingen gepubliceerd op de Mijn VriendenLoterij van deelnemers en op www.vriendenloterij.nl/vipkaart worden ingezet ter promotie van de VriendenLoterij, tenzij anders vermeld.

Meedingen naar prijzen en inschrijven op aanbiedingen kan zowel op de Mijn VriendenLoterij van deelnemers als op www.vriendenloterij.nl/vipkaart. De looptijd van de actie wordt per prijs of aanbieding vermeld.

Deelname geschiedt door het correct invullen van de gevraagde gegevens op www.vriendenloterij.nl/vipkaart.

De gemiddelde winkans is 1 op 130. De winkans is een voorspelling gebaseerd op vergelijkbare promotionele acties uit het verleden. Het aantal deelnemers aan de actie bepaalt uiteindelijk de werkelijke winkans.

Deelnemers mogen per Kans Op-actie slechts eenmaal deelnemen aan de actie per VriendenLoterij VIP-KAARTnummer, ongeacht het aantal loten waarmee de deelnemer meespeelt.

Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn om mee te kunnen doen aan de acties op www.vriendenloterij.nl/vipkaart.

Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Het kan voorkomen dat de persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres) van de winnaars met derden (partners) gedeeld worden, als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst/actie/prijs.

Voor vragen over deze promotionele kansspelen kan contact worden opgenomen met de Klantenservice op tel: 088 - 020 1020 op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Actievoorwaarden OP=OP acties

Deelname aan OP=OP acties geschiedt door het correct invullen van de gevraagde gegevens op www.vriendenloterij.nl/vipkaart.

Aanbiedingen waarvoor OP=OP geldt, worden verdeeld op volgorde van aanmelding. Hiervoor geldt dus: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Deelnemers mogen per OP=OP actie slechts eenmaal deelnemen aan de actie per VriendenLoterij VIP-KAARTnummer, ongeacht het aantal loten waarmee de deelnemer meespeelt.

Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn om mee te kunnen doen aan de acties op www.vriendenloterij.nl/vipkaart.

Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Voor vragen over deze acties kan contact worden opgenomen met de Klantenservice op tel: 088 - 020 1020 op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.