Managing Directors

Meer over de drie Managing Directors van de VriendenLoterij: Daan Peters, Dorine Manson en Lennaert Kuijpers.

md_DaanPeters.png

Daan Peters

Daan Peters verruilde op 1 juni 2018, na bijna 25 dienstjaren, zijn functie als Hoofd Marketing Nationale Postcode Loterij voor Managing Director Goede Doelen Loterijen. Hij is hierbij verantwoordelijk voor de afdelingen TV & evenementen, Marketing Postcode Loterij en VriendenLoterij Marketing en Partnerships, Concept Center, de ambassadeurs en team Beethoven 200. Daan is een creatieve verbinder met een hands-on mentaliteit en kent met zijn jarenlange ervaring de loterijen van binnen en buiten.

md_DorineManson.png

Dorine Manson

Dorine Manson komt uit Beetsterzwaag, Friesland. Na haar studie geschiedenis in Groningen werkte ze van 1993 tot 2002 bij PwC als consultant en manager subsidieadviseurs. Sinds 2002 was Manson bij de gemeente Amsterdam hoofd Economische Ontwikkeling en later directeur Economische Zaken. In september 2010 startte ze als directeur en later bestuursvoorzitter van VluchtelingenWerk Nederland. Dorine Manson is verantwoordelijk voor de afdelingen Politiek en Vergunningen (eigen afdeling, waaronder Public Affairs, Legal & Risk, Informatiebeveiliging), Goede Doelen en Communicatie.

md_LennaertKuijpers.png

Lennaert Kuijpers

Lennaert Kuijpers woont in Vlaardingen. Na zijn HBO opleiding Hogere informatica aan de Hogeschool Rotterdam start hij als Software Ontwikkelaar bij Atos Origin. In de jaren daarop groeit hij naar de rol van business consultant, waarin hij complexe IT uitdagingen tot een goed einde brengt. In 2014 begint hij bij de Postcode Loterij in Groot-Brittannië als plaatsvervangend hoofd Dataservice, in 2016 gevolgd door de functie Hoofd Dataservice van de Goede Doelen Loterijen.  In 2020 verruilt hij deze functie voor die van Managing Director, waar hij verantwoordelijk is voor de afdelingen Dataservice, Ledenservice, Financiën, HR, Marketing Intelligence & Technology en Facilitaire dienst en online gaming.