Fonds Slachtofferhulp

Fonds Slachtofferhulp is een onafhankelijke maatschappelijke organisatie voor slachtoffers van misdrijven en ongevallen. Het fonds wil dat de juiste hulp voor iedereen beschikbaar en vindbaar is.

Jaarlijks worden 1,7 miljoen Nederlanders slachtoffer van een misdrijf, ongeval of ramp. Een traumatische gebeurtenis zet je leven op zijn kop. Niet iedereen ontvangt de hulp die nodig is. Terwijl een groot deel van de slachtoffers behoefte heeft aan praktische, emotionele, juridische of financiële ondersteuning.

Fonds Slachtofferhulp is een onafhankelijke maatschappelijke organisatie die zich al 30 jaar inzet voor slachtoffers in Nederland. Het fonds wil dat de juiste hulp voor iedereen beschikbaar en vindbaar is.

Fonds Slachtofferhulp financiert innovatieve projecten gericht op verbetering van toegang en kwaliteit van hulpverlening. Daarnaast is hulp op maat erg belangrijk. Er wordt geïnvesteerd in onderzoek en vernieuwende diensten, zoals www.slachtofferwijzer.nl. Ook geeft Fonds Slachtofferhulp (financiële) noodhulp aan slachtoffers die dat acuut nodig hebben.

 

Fonds Slachtofferhulp
Door deelnemers gekozen bijdrage 2021
€ 624.188,-

Speel mee en steun Fonds Slachtofferhulp

Maandelijks gaat minimaal 40% van de inleg van uw lot naar het goede doel van uw keuze!

Ik wil meespelen