Er is nog zoveel te winnen

De VriendenLoterij is eigenlijk één grote club, met vrienden die ervan houden om je te verrassen. Vrienden, die samen een feestje met je bouwen als je wint.

Maar we zijn er ook voor dat steuntje in de rug, wanneer je dat nodig hebt. De VriendenLoterij steunt goede doelen, clubs en verenigingen in Nederland die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Hierbij krijgen wij hulp van onze bekende Vrienden.

Sinds 1998 is ruim € 969 miljoen geschonken aan meer dan 3.300 (sport)clubs en verenigingen en 46 goede doelen, waaronder Richard Krajicek Foundation, Dirk Kuyt Foundation en Spieren voor Spieren.

Bij de VriendenLoterij is uw mobiele nummer uw lotnummer. Als loterijdeelnemer heeft u de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen.

Wilt u ook kans maken op prijzen én goede doelen steunen? Ga dan nu meespelen in de VriendenLoterij, u krijgt de eerste maand gratis.

Speel nu mee!

Samen met de Nationale Postcode Loterij en de BankGiro Loterij valt de VriendenLoterij onder de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V.

VriendenLoterij Jaarverslag van 2014

Jaarverslagen

Onze jaarverslagen zijn digitaal door te bladeren. Zoom in op artikelen, bekijk filmpjes van prijswinnaars of lees meer over onze goede doelen.

Bekijk het jaarverslag van 2019