Er is nog zoveel te winnen

De VriendenLoterij is eigenlijk één grote club, met vrienden die ervan houden om je te verrassen. Vrienden, die samen een feestje met je bouwen als je wint. Maar we zijn er ook voor dat steuntje in de rug, wanneer je dat nodig hebt. De VriendenLoterij steunt goede doelen, clubs en verenigingen in Nederland die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Hierbij krijgen wij hulp van onze bekende Vrienden.

Sinds 1998 is er 1 miljard euro geschonken aan meer dan 3.300 (sport)clubs en verenigingen en 46 goede doelen, waaronder Richard Krajicek FoundationDirk Kuyt Foundation en Spieren voor Spieren.

bingo materiaal.jpg

Elke week een Bingotrekking

Bij de VriendenLoterij is er elke week een Bingotrekking. Hierbij maak je als deelnemer kans op fantastische Bingoprijzen. Heb je als eerste een volle Bingokaart? Dan win je € 100.000,-. Als loterijdeelnemer heb je de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen.

Elke week zijn er gemiddeld 80.000 winnaars. Wil je ook kans maken op Bingoprijzen én goede doelen steunen? Ga dan nu meespelen in de VriendenLoterij, je krijgt de eerste maand gratis.

Speel nu mee!