VriendenLoterij - Speel mee

Wilt u meespelen in de VriendenLoterij? Kies hier de actie die het beste bij u past!

Het seizoen van € 6,5 MILJOEN!

Ga meespelen in de VriendenLoterij en maak kans op duizenden (geld)prijzen tot wel € 1 MILJOEN! En dat is nog niet alles, u ontvangt gegarandeerd een BloemenCadeaubon t.w.v. € 15,-. Alsof dat nog niet genoeg is maakt u kans op € 10.000,- voor een make-over van uw tuin of balkon!

Speel mee
Meer informatie

Wat zit er in uw goodiebag?

Kies uw favoriete cadeau voor in uw goodiebag. Daarna ontdekt u binnen 1 minuut of er nóg meer in zit. Misschien wel € 20.000,-, een iPhone 11 of een vakantie naar Ibiza..

Speel mee
Meer informatie

Is uw gouden mobiel € 2.500,- waard?

Vul snel uw WIN-code in en ontdek het binnen 1 minuut! U maakt geheel GRATIS kans op € 2.500,-. Vul uw gegevens in en u ziet direct of u heeft gewonnen!

Speel mee
Meer informatieEr is nog zoveel te winnen

De VriendenLoterij is eigenlijk één grote club. Vrienden die je een steuntje in de rug geven. Maar die je ook verrassen met mooie prijzen. Ook kans maken op fantastische prijzen én goede doelen steunen? Ga nu meespelen, dan ontvangt u de 1e maand gratis!

Speel mee
Meer informatieWelke vaste lasten betalen wij voor u?

Ga nu meespelen in de VriendenLoterij en zie direct of wij één van uw vaste lasten een jaar lang gaan betalen. Binnen 1 minuut ziet u of wij bijvoorbeeld een jaar lang uw huur, hypotheek of boodschappen gaan betalen.

Bekijk de actie
Meer informatie

Pakt u € 30.000,-?

Als u nu gaat meespelen in de VriendenLoterij ligt er gegarandeerd een geld bedrag van € 15,- voor u klaar. Daarnaast maak u direct kans op € 1.000,-, € 5.000,-, € 10.000,- én € 30.000,-!

Meer informatie
Bekijk de actie

Speel de eerste maand gratis mee

U maakt dan gratis kans op fantastische prijzen tot wel € 100.000,- en ruim 100.000 andere prijzen!

Bekijk de actie