Willem II jeugd

Speel nu mee en steun Willem II

Willem II, ook wel de Tricolores genoemd, is dé voetbaltrots van Tilburg. De club heeft wisselend in de Eredivisie en de Jupiler League gespeeld, maar is van plan een stabiele plek af te dwingen in de Eredivsie.

Om dit te bereiken is het voor de club belangrijk om in de ontwikkeling van haar jeugdspelers te investeren. Niet voor niets luidt het slogan van de Willem II Voetbalacademie 'Samen elke dag beter willen worden'.
Een van de speerpunten van de Willem II Voetbalacademie is dan ook om een goede balans te vinden tussen opleiden, onderwijs en omgeving.

Om jeugdtalenten een zo goed mogelijke opleiding te bieden moet er voldoende aandacht worden besteed aan deze drie factoren. Daarnaast is het belangrijk om de kinderen voor te bereiden op een toekomst in de maatschappij, omdat doorstroming naar het eerste elftal maar voor een enkeling is weggelegd.

"Naast de opleiding en de maatschappelijke ontwikkeling van jeugdspelers probeert de Voetbalacademie ook een steentje bij te dragen aan de maatschappij in Tilburg," vertelt Rob Hendriks, coördinator van de Willem II Voetbalacademie.

"Ook hecht de Voetbalacademie zeer veel waarde aan een goede verstandhouding met amateurclubs uit de regio. Daarom hebben wij met verschillende amateurverenigingen een samenwerkingsconvenant, wat betekent dat de Willem II Voetbalacademie amateurclubs ondersteunt op verschillende gebieden."

Speel mee voor dit goede doel

De Willem II-jeugd heeft de toekomst

De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Door dit partnerschap kunnen deelnemers van de VriendenLoterij hun Eredivisieclub steunen met een lot.

Dankzij de bijdrage van onze deelnemers en trouwe supporters, krijgt jong talent de kans om zich te ontwikkelen. De juiste begeleiding, zowel op het veld als in het klaslokaal, speelt hierin een belangrijke rol. De jeugdspelers kunnen op deze manier het beste uit zichzelf halen. Ook als ze het betaald voetbal uiteindelijk niet redden.

Willem II en de VriendenLoterij

Als u meespeelt in de VriendenLoterij voor Willem II heeft dit een ontzettend grote sociale impact op de jeugd van de voetbalclub. Maar ook voor u als deelnemer en trouwe supporter valt er iets te winnen.

Door Willem II te steunen met een lot, speelt u mee voor fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals Willem II seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de Willem II-selectie.

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Totaal ontvangen
€ 840.262
Door deelnemers gekozen
€ 71.741