VVV Venlo jeugd

Speel nu mee en steun VVV-Venlo

VVV-Venlo is dé betaald voetbalclub van Noord- en Midden Limburg. Een club volop in ontwikkeling op zowel sportief als organisatorisch vlak. Na vier jaar afwezigheid keerden de geelzwarten weer terug in de Eredivisie.

Ook in de toekomst wil de Limburgse voetbalclub zich blijven ontwikkelen. Daarom investeert de club in haar Voetbal Academie, zodat jonge talenten het beste uit zichzelf kunnen halen.

Speel mee voor dit goede doel

De VVV-Venlo jeugd heeft de toekomst

De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Door dit partnerschap kunnen deelnemers van de VriendenLoterij hun Eredivisieclub steunen met een lot.

Dankzij onze deelnemers en trouwe VVV-Venlo supporters ontvangt de voetbalclub jaarlijks een fantastisch bedrag voor de jeugdopleiding. Deze bijdrage maakt het voor VVV-Venlo mogelijk om de kwaliteit van de jeugdopleiding te verbeteren. Denk hierbij aan de aanschaf van nieuwe materialen, vervoer naar trainingen en ondersteuning van scholing.

VVV-Venlo en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van VVV-Venlo, maar ook op de voetbalfans.

Door VVV-Venlo te steunen, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals VVV-Venlo seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de VVV-Venlo selectie.

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Totaal ontvangen
€ 178.350
Door deelnemers gekozen
€ 24.372