PEC Zwolle jeugd

Speel nu mee en steun PEC Zwolle

PEC Zwolle werd ruim honderd jaar geleden opgericht, in juni 1910. Het IJsseldelta stadion is de thuishaven van de club. Na lange tijd geschitterd te hebben in de Jupiler League, krabbelde de club op naar de Nederlandse top waar zij sindsdien is gebleven.

Met deze positieve ontwikkeling, groeide ook de kwaliteit van de opleiding van PEC Zwolle. In 2015 bekroonde de KNVB de jeugdopleiding van PEC Zwolle tot nationale voetbalacademie. Hiermee steeg de jeugdopleiding naar het een-na-hoogst haalbare niveau.

Speel mee voor dit goede doel

De PEC Zwolle-jeugd heeft de toekomst

De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Door dit partnerschap kunnen deelnemers van de VriendenLoterij hun Eredivisieclub steunen met een lot.

In de jeugdopleiding staat voetbal centraal, maar wordt er ook ontzettend veel waarde gehecht aan onderwijs. Alle jeugdspelers op het voortgezet onderwijs, volgen die aan het Centre for Sports & Education (CSE). Mede dankzij onze deelnemers heeft de voetbalclub de mogelijkheid om deze goede basis te leggen voor haar spelers.

Ook Mustafa Saymak heeft zijn periode in de Zwolse voetbalacademie als heel positief ervaren. "Ik heb er na mijn periode in de jeugd van SV Schalkhaar de basis gelegd voor mijn carrière als profvoetballer. Niet alleen op voetbaltechnisch en tactisch vlak, maar ook op bijvoorbeeld mentaal gebied."

Sportieve en persoonlijke begeleiding op de academie is belangrijk voor alle jeugdspelers. Jeugdspelers die het net niet redden hebben hier ook veel baat bij. Dankzij deze begeleiding kunnen zij bij hun amateurclub een voorbeeld zijn voor clubgenoten.

Als u meespeelt in de VriendenLoterij voor PEC Zwolle, gaat 50% van uw lotprijs rechtstreeks naar de jeugdopleiding van PEC Zwolle.

PEC Zwolle en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft niet alleen een positieve invloed op de jeugdspelers, maar ook op onze deelnemende voetbalfans.

Als u PEC Zwolle steunt, maakt u kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals PEC Zwolle seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de PEC Zwolle-selectie.

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Totaal ontvangen
€ 2,8 miljoen
Door deelnemers gekozen
€ 72.630