Fortuna Sittard jeugdopleiding

Speel nu mee en steun Fortuna Sittard

Fortuna Sittard is terug van weggeweest! De club speelt weer mee in de Eredivisie.

Ook in de toekomst wil de voetbalclub uit Limburg zich blijven ontwikkelen. Daarom investeert de club in haar jeugdopleiding, zodat jonge talenten het beste uit zichzelf kunnen halen.

Speel mee voor dit goede doel

De Fortuna Sittard-jeugd heeft de toekomst

De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Door dit partnerschap kunnen deelnemers van de VriendenLoterij hun Eredivisieclub steunen met een lot.

Dankzij deelnemers die meespelen voor Fortuna Sittard ontvangt de voetbalclub jaarlijks een fantastisch bedrag voor de jeugdopleiding. Met de steun die Fortuna Sittard ontvangt, kan de club de kwaliteit van de jeugdopleiding verbeteren. Denk hierbij aan de aanschaf van nieuwe materialen, vervoer naar trainingen en ondersteuning van scholing.

Tevens is er veel aandacht voor de sociaal maatschappelijke ontwikkeling en wordt er gewerkt aan de totale mensontwikkeling van de Academy-speler.

Fortuna Sittard en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van Fortuna Sittard, maar ook op de voetbalfans.

Door Fortuna Sittard te steunen, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals Fortuna Sittard seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de selectie van Fortuna Sittard.

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Totaal ontvangen
€ 66.352
Door deelnemers gekozen
€ 19.656