FC Emmen jeugd

Speel nu mee en steun FC Emmen

FC Emmen is terug van weggeweest. De Drenthse club speelt in de Eredivisie!

FC Emmen wil zich als club blijven ontwikkelen. Daarom investeert de club in haar jeugdopleiding, zodat jonge talenten het beste uit zichzelf kunnen halen.

Speel mee voor dit goede doel

De FC Emmen-jeugd heeft de toekomst

Mede dankzij u ontvangt de voetbalclub jaarlijks een fantastisch bedrag voor de jeugdopleiding. Met de steun die FC Emmen ontvangt, kan de club de kwaliteit van de jeugdopleiding verbeteren.

Zo doet FC Emmen graag wat terug voor de maatschapij. Onder de noemer 'Naoberschap United' worden maatschappelijke projecten geinitiëerd en gestimuleerd door middel van het gebruik maken van de mogelijkheden en impact van FC Emmen.

FC Emmen en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van FC Emmen, maar ook op de voetbalfans.

Door FC Emmen te steunen, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals FC Emmen seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de selectie van FC Emmen.

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Totaal ontvangen
€ 21.517
Door deelnemers gekozen
€ 4.168