FC Emmen jeugd

Speel nu mee en steun FC Emmen

FC Emmen is de betaald voetbalclub uit Drenthe, waar men sinds 2013 een volwaardige jeugdopleiding heeft.

FC Emmen wil zich als club blijven ontwikkelen. Daarom investeert de club in haar jeugdopleiding, zodat jonge talenten uit de eigen regio het beste uit zichzelf kunnen halen. Dit met als doel Drentse voetballers die doorbreken in de Eredivisie!

Speel mee voor dit goede doel

De FC Emmen jeugd heeft de toekomst

Mede dankzij u ontvangt de voetbalclub jaarlijks een fantastisch bedrag voor de jeugdopleiding. Met de steun die FC Emmen ontvangt, kan de club de kwaliteit van de jeugdopleiding verbeteren.
De FC Emmen jeugdopleiding is herstart in het seizoen 2012/2013. Sindsdien is er gebouwd aan een volwaardige jeugdopleiding, wat er toe leidt dat spelers uit de eigen omgeving door kunnen breken in het eerste elftal. Zo heeft Ajax-doelman Kjell Scherpen de volledige FC Emmen jeugdopleiding doorgelopen en is hij in Emmen doorgebroken in de Eredivisie. Tevens worden er jaarlijks spelers uit de jeugdopleiding geselecteerd voor nationale jeugdelftallen.

Bij de FC Emmen jeugdopleiding voetballen talentvolle jeugdspelers met passie voor voetbal! Naast passie voor voetbal stelt FC Emmen verplicht dat jeugdspelers ook een schooldiploma halen op zijn eigen niveau. Door een goede samenwerking en afstemming met het Carmelcollege Emmen wordt dit doel gerealiseerd. School en voetbal gaan daardoor hand in hand, en botsen niet met elkaar.
De jeugdspelers worden bij de Drentse profopleiding, naast voetballen, begeleid in voeding en krijgen op de middelbare school naast de reguliere lessen ook mentale begeleiding en lessen met betrekking tot een topsportleefstijl.

Als u meespeelt in de VriendenLoterij voor FC Emmen, gaat minimaal 40% van uw lotprijs rechtstreeks naar de jeugdopleiding van FC Emmen.

FC Emmen en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van FC Emmen, maar ook op de voetbalfans.

Door FC Emmen te steunen, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals FC Emmen seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de selectie van FC Emmen.

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Totaal ontvangen
€ 53.257
Door deelnemers gekozen
€ 20.818