Sparta

Speel nu mee en steun Sparta Rotterdam

Sparta werd ruim 120 jaar geleden opgericht, in 1888. Hiermee is Sparta Rotterdam de oudste betaalde-voetbalorganisatie van Nederland. Al sinds de oprichting is de jeugdopleiding één van de belangrijkste pijlers van Sparta Rotterdam.

Veel spelers van de jeugdopleiding van Sparta zijn doorgestroomd naar de A-selectie van Sparta Rotterdam en naar andere betaald-voetbalclubs in binnen- en buitenland. In het opleiden van talenten staat hard werken, samenwerken met- en voor elkaar, respect voor Spartanen en tegenstanders en zelfontwikkeling centraal.

Speel mee voor dit goede doel

De Sparta-jeugd heeft de toekomst

Als u meespeelt met een lot draagt u bij aan de ondersteuning van de jeugdopleiding van Sparta. De loterij is al sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Hiermee onderstreept de loterij het belang van sport en gerelateerde activiteiten in clubverband.

Maar liefst de helft van de bijdragen van de loterij wordt gedoneerd aan clubs binnen de Eredivisie. Met deze bijdrage investeert Sparta in sociale begeleiding, huiswerkbegeleiding en studielokalen.

Talenten die het betaalde voetbal niet halen hebben zo toch een goede basis. Bij het terugkeren in het amateurverband kunnen zij hierdoor functioneren als voorbeeld voor andere leden.

Sparta en de VriendenLoterij

Als u meespeelt in de VriendenLoterij voor Sparta, gaat minimaal 40% van uw lotprijs naar deze club. Met deze bijdrage versterkt Sparta de basis voor de jeugdopleiding. Sociale begeleiding, huiswerkbegeleiding en studielokalen zijn hierin onmisbaar.

Als u meespeelt voor Sparta maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. De prijzen variëren van Sparta tickets en een seizoenkaart tot een meet-and-greet met de Sparta-selectie.

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Web
www.opleidingsparta.nl
Adres
Sportcomplex Nieuw Terbregge
3056 PD Rotterdam
Totaal ontvangen
€ 739.824
Door deelnemers gekozen
€ 53.501