Prijzenpakket augustus

In de trekking van augustus maakt u onder andere kans op onderstaande prijzen:


VIP weekend Eemhof

Vakantiepark Eemhof

Geniet van een prachtweekend in een VIP cottage voor 4 personen op vakantiepark De Eemhof. Fiets door de mooie omgeving of geniet van het overdekte zwemparadijs. Als klap op de vuurpijl brengt u een fantastische avond door met onze special guest Gerard Joling!

4 Tickets Beekse Bergen

Entreekaarten Beekse Bergen bij de VriendenLoterij

In Safaripark Beekse Bergen wacht u een avontuur met brullende leeuwen, overstekende zebra’s en giraffen. De vrolijke rangers vertellen de meest interessante weetjes. In het safaripark proeft u de sfeer van het Afrikaanse continent!

Prijs naar Keuze

Kies uit diverse mooie leesboeken, kookboeken, spellen of cadeaubonnen. Het aanbod wisselt regelmatig, dus er is voor elk wat wils!De trekking van deze maand vindt plaats op 28 augustus
De overige trekkingsdata kunt u hier terugvinden.

Rituals Bodycare pakket

Happy Buddha verwenpakket Rituals

Het Bodycare verwenpakket van Rituals combineert de sprankelende verfrissing van biologische Mandarijn met de verkwikkende kracht van Yuzu. Het reissetje bestaat uit drie delen en kan gemakkelijk mee in de koffer. Wat een verwennerij!

Gewonnen Lot

Gewonnen Lot

Met een Gewonnen Lot maakt u éxtra veel kans op alle prachtige prijzen uit ons prijzenpakket. Grote geldprijzen, een VW Polo, cadeaubonnen, boeken, of dagjes uit - wie weet wat dit Gewonnen Lot u brengt! Het lot wordt automatisch stopgezet.

DVD naar Keuze

Met vrienden op de bank, DVD in de speler en de show kan beginnen! U kiest zelf: wordt het een spannende serie of toch een indrukwekkende documentaire?


Gewonnen?

Elke 3e van de maand maken we de uitslagen bekend.
Bent u deze maand in de prijzen gevallen?