Prijzenpakket april

In april staat de AutoJackpot op maar liefst 21 auto's!

VriendenLoterij AutoJackpot

Naast de AutoJackpot, maakt u óók nog kans op de volgende mooie prijzen:

Prachtige reis naar Aruba

Prijs reis naar Aruba VriendenLoterij

Geniet van de hagelwitte stranden, azuurblauwe zee en het heerlijke weer op het tropische eiland Aruba. U kunt er duiken, snorkelen, fietsen, of natuurlijk lekker uitrusten. Veel plezier met deze prachtreis!

Verwenpakket Rituals

Rituals Sun Care pakket VriendenLoterij

De licht geparfumeerde Sun Care producten van Rituals bieden u een optimale bescherming tegen de zon, terwijl u toch mooi bruin kunt worden. De Rituals Sun Care gift set bevat 3 tubes van 50 ml, ideaal voor in uw strandtas!

Humphrey's Dinercheque

Humphreys dinercheque van de VriendenLoterij

Trakteer uw vrienden of familie op een heerlijk avondje uit met deze dinercheque t.w.v. € 100,-. Bij Humphrey's zijn alle ingrediënten voor een smakelijke en gezellige avond aanwezig.

Twee kaarten unieke show

Show Gerard Joling VriendenLoterij

Bent u op 22 juni te gast bij Gerard Joling in zijn speciale show? In deze show gaan alle winnaars met een LED-TV naar huis en 1 op de 4 wint € 7.500,-!

Prijs naar Keuze

Kies uit diverse mooie boeken, kookboeken, spellen of cadeaubonnen. Het aanbod wisselt regelmatig, dus er is voor elk wat wils!
De trekking van deze maand vindt plaats op 29 april.
De overige trekkingsdata kunt u hier terugvinden.

Nikon Coolpix P7100

Nikon Coolpix

Maak de mooiste foto's met deze nieuwe Nikon Coolpix P7100. Door het gebruiksvriendelijke menu maakt u gemakkelijk scherpe portretfoto's, uitgebreide panorama's of indrukwekkende actiefoto's.

Entree Apenheul 4 personen

Apenheul VriendenLoterij

Beleef wilde avonturen in het prachtige, groene bos van de Apenheul. Grote gorilla's, avontuurlijke doodshoofdaapjes en slimme orang-oetans, u ontmoet ze allemaal in het dierenpark op de Veluwe, en dichterbij dan ooit!

Gewonnen Lot

Extra kans op prijzen bij de VriendenLoterij

Met een Gewonnen Lot maakt u éxtra veel kans op alle prijzen uit ons prijzenpakket, waaronder grote geldprijzen, een Volkswagen Polo, cadeaubonnen, boeken of verzorgingsproducten.

DVD box naar Keuze

Televisie aan, DVD in de speler en de show kan beginnen! U kiest zelf: wordt het een spannende serie of toch een indrukwekkende documentaire?


Gewonnen?

Elke 3e van de maand maken we de uitslagen bekend.
Bent u deze maand in de prijzen gevallen?