Prijzenpakket juli

In de trekking van juli maakt u onder andere kans op onderstaande prijzen.

De AutoJackpot staat deze maand op 26 auto's.

Stand AutoJackpot juni: 26 auto's

Sony Google TV

Sony Google TV en Blu-Ray player

Ervaar het gemak van internet op televisie, met de Sony Google TV en Blu-Ray speler. Bezoek websites en bekijk films en programma’s wanneer het u het beste uitkomt. Hoogwaardige HD-kwaliteit én enorme keuzevrijheid: deze entertainment-set is een verrijking voor ieder huishouden!

Nikon Coolpix camera

Nikon Coolpix Camera

Maak de mooiste foto's met deze nieuwe Nikon Coolpix P7100. Door het gebruiksvriendelijke menu maakt u gemakkelijk scherpe portretfoto's, uitgebreide panorama's of indrukwekkende actiefoto's.

Dagje Uit naar Keuze

Dagje Uit naar Keuze

Samen met familie of vrienden een Dagje Uit beleven? In onze webshop kiest u zelf de bestemming voor een dagje weg voor vier personen. U kunt onder andere kiezen uit een pretpark, dierentuin of museum. Veel plezier!

Prijs naar Keuze

Kies uit diverse mooie leesboeken, kookboeken, spellen of cadeaubonnen. Het aanbod wisselt regelmatig, dus er is voor elk wat wils!De trekking van deze maand vindt plaats op 30 juli
De overige trekkingsdata kunt u hier terugvinden.

Sonos Play 3

Sonos Play 3

In elke kamer van het huis muziek luisteren, zonder een wirwar aan draden? Dat kan, met de Sonos Play 3. Met dit super-de-luxe muzieksysteem luistert u naar uw eigen muziekcollectie én naar een oneindige hoeveelheid online radiozenders. Veel luisterplezier!

Verwenpakket Rituals

Rituals Sun Care pakket

De licht geparfumeerde Sun Care producten van Rituals bieden u een optimale bescherming tegen de zon, terwijl u toch mooi bruin kunt worden. De Rituals Sun Care gift set bevat 3 tubes van 50 ml, ideaal voor in uw strandtas óf het vliegtuig!

Vinesso Wine Tap & Cooler

Vinesso Wine Tap & Cooler

De Princess Vinesso Wine Tap & Cooler is een elegant elektronisch koelsysteem, om uw wijn of champagne tot de juiste temperatuur te koelen. De mooi vormgegeven koeler biedt plek aan twee flessen. Proost!

DVD naar Keuze

Met vrienden op de bank, DVD in de speler en de show kan beginnen! U kiest zelf: wordt het een spannende serie of toch een indrukwekkende documentaire?


Gewonnen?

Elke 3e van de maand maken we de uitslagen bekend.
Bent u deze maand in de prijzen gevallen?