VriendenLoterij Clubs en Verenigingen

Clubs & verenigingen

Bij de VriendenLoterij kunt u als deelnemer zelf bepalen welk goed doel u steunt. Naast onze 48 goede doelen heeft u ook de mogelijkheid om clubs en verenigingen uit uw eigen buurt te steunen met een lot. De helft van uw lotprijs gaat rechtstreeks naar de clubkas.

Zit er een club of vereniging in uw buurt, die u een warm hart toedraagt? Bijvoorbeeld omdat u deel uitmaakt van de lokale muziekvereniging. Of omdat uw zoon of dochter regelmatig in het buurthuis te vinden is. Dan kunt u met uw lot deze club of vereniging steunen.

Steun uw club of vereniging
Meld uw club aan

De Nationale Hockeyactie

Tijdens de Hockeyactie strijden hockeyclubs tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis en wordt er € 10.000,- verdeeld onder de vijf best scorende hockeyclubs.

Lees meer over de Nationale Hockeyactie

De Belmaanden 2017

Tijdens de Belmaanden roepen clubs en verenigingen hun achterban op om mee te spelen in de VriendenLoterij. Zo kan met dit extraatje bijvoorbeeld de kantine vernieuwd worden.

Lees meer over de Belmaanden

De Nationale Voetbalactie

De Nationale Voetbalactie werd georganiseerd speciaal voor voetbalclubs. Tijdens deze actie hebben 5 clubs daarmee een extra bijdrage verdiend. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de winnaars.

Lees meer over de Nationale Voetbalactie

VriendenLoterij Club van de maand

Club van de maand

Maandelijks zet de VriendenLoterij een club of vereniging in de spotlights, die vertelt wat het clubgevoel voor hen betekent en waar de extra opbrengsten aan worden besteed.

Lees meer over de Club van deze maand

Structurele steun voor uw club of vereniging

Ruud van Nistelrooy vertelt u graag meer over hoe u structureel uw club of vereniging kunt steunen. Daarbij maakt u ook nog kans op fantastische prijzen!