Wat zou u doen met een fantastisch geldbedrag? Een prachtige reis maken, het huis verbouwen, een nieuwe auto kopen, of het geld opzij zetten voor later?

Binnen vier weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt de winnaar het bedrag op zijn rekening.

*Geldprijzen van € 25.000,- en hoger worden gedeeld als er meerdere winnaars zijn met dezelfde eindcijfers. Geldprijzen van € 450,- en hoger worden belast met 29% kansspelbelasting. De belasting wordt door de VriendenLoterij afgedragen. Als u een prijs wint, ontvangt u het nettobedrag.

€ 100.000,- * € 100.000,- * € 100.000,- *

Met deze spiksplinternieuwe Volkswagen Polo rijdt u met uw hele gezin veilig én duurzaam op de weg. De nieuwe Polo is de meest innovatieve auto in zijn klasse. Zo is hij voorzien van de nieuwste assistentiesystemen en het unieke entertainmentsysteem genaamd ‘MirrorLink’. Zaken als comfort, veiligheid en afwerking zijn naar een nóg hoger plan getild. Kortom, met deze auto mag u zeker gezien worden.

Speelt u mee met de Jackpotbonus? Dan valt u nog meer in de prijzen. Met de Jackpotbonus ontvangt u naast een Volkswagen Polo óók nog eens € 10.000,-* extra!

*Geldprijzen van € 450,- en hoger worden belast met 29% kansspelbelasting. De belasting wordt door de VriendenLoterij afgedragen. Als u deze prijs wint, ontvangt u het nettobedrag.

Volkswagen Polo Volkswagen Polo Volkswagen Polo

Wat zou u doen met een fantastisch geldbedrag? Een prachtige reis maken, het huis verbouwen, een nieuwe auto kopen, of het geld opzij zetten voor later?

Binnen vier weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt de winnaar het bedrag op zijn rekening.

*Geldprijzen van € 25.000,- en hoger worden gedeeld als er meerdere winnaars zijn met dezelfde eindcijfers. Geldprijzen van € 450,- en hoger worden belast met 29% kansspelbelasting. De belasting wordt door de VriendenLoterij afgedragen. Als u deze prijs wint, ontvangt u het nettobedrag.

€ 25.000,- * € 25.000,- * € 25.000,- *

Bak lekker bruin op het strand van Curaçao of ga samen met vrienden op wintersport. Met deze prijs kunt u zelf uw vakantie samenstellen ter waarde van € 7.500,-. Dus of het nu een luie zonvakantie of een sportieve trip wordt, u bepaalt zelf waar u naartoe gaat!

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u een brief met meer informatie over uw prijs.

Droomreis t.w.v. € 7.500,- Droomreis t.w.v. € 7.500,- Droomreis t.w.v. € 7.500,-

Wat zou u doen met deze fantastische cheque t.w.v. € 10.000,-? Een prachtige reis maken, het huis verbouwen, een nieuwe auto kopen, of het geld opzij zetten voor later?

Binnen vier weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt de winnaar het bedrag op zijn rekening.

€ 10.000,- € 10.000,- € 10.000,-

Het nieuwe model in Apple’s razend populaire iPhone-familie en zoals u gewend bent van Apple gaat ook deze iPhone gepaard met nieuwe innovaties en krachtige prestaties. De waterdichte behuizing beschermt het toestel tegen water, zelfs tot een half uur lang in één meter diepte. Het nieuwe 4.7-inch Retina-display is het helderste scherm in een iPhone tot nu toe waardoor uw foto’s, video’s en games er levensecht uitzien. Bovendien gaat de accu tot twee keer langer mee dan de iPhone 6. Met de 12-megapixel camera legt u de mooiste familieherinneringen vast.

Heeft u deze prijs gewonnen? Dan wordt uw prijs binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen thuisbezorgd.

Apple iPhone 7 Apple iPhone 7 Apple iPhone 7

Wat zou u doen met deze fantastische cheque t.w.v. € 250,-? Een heerlijk diner met het hele gezin, het bedrag besteden aan de inrichting van uw huis, of het geld opzij zetten voor later?

Binnen vier weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt de winnaar het bedrag op zijn rekening.

€ 250,- € 250,- € 250,-

Wat zou u doen met deze fantastische cheque t.w.v. € 1.000,-? Een mooie reis maken, het bedrag besteden aan de inrichting van uw huis, of het geld opzij zetten voor later?

Binnen vier weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt de winnaar het bedrag op zijn rekening.

* Geldprijzen van € 450,- en hoger worden belast met 29% kansspelbelasting. De belasting wordt door de VriendenLoterij afgedragen. Als u een prijs wint, ontvangt u het nettobedrag.

€ 1.000,- * € 1.000,- * € 1.000,- *

Wat zou u doen met deze fantastische cheque t.w.v. € 2.500,-? Een mooie reis maken, het bedrag besteden aan de inrichting van uw huis, of het geld opzij zetten voor later?

Binnen vier weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt de winnaar het bedrag op zijn rekening.

€ 2.500,- € 2.500,- € 2.500,-

Met het Uitstapje naar Keuze trekt u er samen met drie vrienden of familieleden op uit! Kiest u voor een dierentuin of gaat u liever naar een pretpark? De uitstapjes zijn verspreid over heel Nederland. Deze prijs geeft u de keuze uit verschillende uitstapjes voor de hele familie! De getoonde uitstapjes zijn voorbeelden. Het aanbod van uitstapjes wisselt.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslag ontvangt u een persoonlijke code per post. Met deze persoonlijke code kiest u een prijs in onze prijzenshop. Als u een keuze gemaakt heeft, bezorgen wij u binnen twee weken uw prijs.

Uitstapje naar Keuze 4 personen Uitstapje naar Keuze 4 personen Uitstapje naar Keuze 4 personen

Geniet van de heerlijke Verkade chocoladerepen! Een van romige, stevige melkchocolade én een met gekarameliseerde pecan en amandel in romige melkchocolade, met een korreltje zeezout. Deze robuuste repen, gemaakt met de lekkerste Verkade chocolade, zijn dubbeldikke repen met extra dikke blokken. Voor als u eens lekker uw tanden erin wilt zetten.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

Verkade Dubbeldik chocola 2x Verkade Dubbeldik chocola 2x Verkade Dubbeldik chocola 2x

Met de Prijs naar Keuze kunt u zelf kiezen uit diverse mooie leesboeken, kookboeken, spellen of cadeaubonnen. De getoonde prijzen zijn voorbeelden. Het aanbod wisselt.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u een e-mail waarin u een prijs kunt kiezen of u ontvangt een brief met een persoonlijke code. Met deze persoonlijke code kiest u een prijs in onze prijzenshop. Als u een keuze gemaakt heeft, kunt u binnen twee weken uw prijs thuis verwachten.

Prijs naar Keuze Prijs naar Keuze Prijs naar Keuze

Beleef samen met een vriend(in) een geweldige avond bij Humphrey's. Dompel u onder in de huiselijke en warme sfeer in een van de achttien Humphrey's vestigingen. Geniet van een heerlijk driegangenmenu voor twee personen (exclusief drankjes). Ook vegetariërs kunnen hier volop genieten. Bij Humphrey's zijn alle ingrediënten voor een smakelijke avond aanwezig!

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

Humphrey's dinercheque voor 2 personen Humphrey's dinercheque voor 2 personen Humphrey's dinercheque voor 2 personen

Voor het Apple pakket selecteerden we drie populaire Apple producten. Een MacBook Air met een 13" scherm en een opslagcapaciteit van 256 GB, een iPad Air 2 en een iPhone 7. De apparaten kunt u met elkaar synchroniseren, zodat u altijd toegang heeft tot uw documenten. Waar u ook bent.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de prijzen wordt uw prijs per post thuisbezorgd.

Apple pakket Apple pakket Apple pakket

Reis de wereld rond met de VriendenLoterij Reistas. Deze wieltas is gemaakt van oersterk 600 denier polyester materiaal met een uitschuifbaar trolleysysteem en twee stevige inline skate wielen. Ook zitten er twee handige ritsvakken aan de voorkant en kunt u de tas verstellen met de verstelstraps aan de zijkanten. Zo past u met het grootste gemak de volume van de tas aan.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs per post thuisbezorgd.

VriendenLoterij Reistas VriendenLoterij Reistas VriendenLoterij Reistas

Met het Dagje Weg naar Keuze trekt u er samen met drie vrienden of familieleden op uit! Ontdek een wereld vol wetenschap in Nemo, ga op avontuur in het dierenrijk van Ouwehands Dierenpark, bekijk Nederland in het klein in Madurodam of maak een spannende rit in het Stalen Monster van het Spoorwegmuseum.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslag ontvangt u een persoonlijke code per e-mail of per post. Met deze persoonlijke code kiest u een prijs in onze prijzenshop. Als u een keuze gemaakt heeft, bezorgen wij u binnen twee weken uw prijs.

Dagje Weg naar Keuze 4 personen Dagje Weg naar Keuze 4 personen Dagje Weg naar Keuze 4 personen

Met deze klassieke en stijlvolle fiets van de VriendenLoterij wilt u graag gezien worden! De fiets is geïnspireerd door de Amsterdamse fiets uit de jaren '40 en heeft leren handvatten én een leren zadel. Dankzij de handige krat op de voorkant kunt u met gemak uw boodschappen of uw handtas kwijt.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

Tulp VriendenLoterij Fiets Tulp VriendenLoterij Fiets Tulp VriendenLoterij Fiets

Met een Gewonnen Lot maakt u éxtra veel kans op alle prachtige prijzen uit ons prijzenpakket, waaronder grote geldprijzen, een Volkswagen Polo, cadeaubonnen of dagjes uit. Twee trekkingen na de bekendmaking van de uitslagen speelt u mee met dit extra lot. Het Gewonnen Lot is één trekking geldig en wordt daarna automatisch stopgezet.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

Gewonnen Lot Gewonnen Lot Gewonnen Lot

Met de Philips full HD led-tv van maar liefst 43" krijgt tv kijken een geheel nieuwe betekenis. Programma gemist? Sluit moeiteloos uw tv aan op internet en kijk gemiste uitzendingen terug. En met hetzelfde gemak huurt u films via uw tv of streamt u een paar seizoenen van een serie. Bovendien is het ook mogelijk om uw smartphone met uw televisie te verbinden zodat verschillende apps op groot beeld weergegeven kunnen worden. Deze fantastische smart tv is ontworpen met een ultrasmalle rand zodat het beeld extra opvalt. Dat wordt genieten tijdens een filmavond met vrienden!

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt deze prijs thuisbezorgd.

Philips led-tv 43" Philips led-tv 43" Philips led-tv 43"

Wist u dat...

Er in 2016 meer dan 1,8 miljoen prijzen zijn verloot? Bovendien speelden er per trekking gemiddeld 498.000 deelnemers mee. Daarvan vielen gemiddeld per trekking 109.000 deelnemers in de prijzen. Als deelnemer ligt u gemiddelde winkans daarmee op bijna 1:4 per trekking (14 trekkingen).

Lees meer over uw winkans

* Geldprijzen van € 25.000,- en hoger kunnen verdeeld worden over meerdere winnaars. De auto’s worden getrokken op universum en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Voor meer informatie zie www.vriendenloterij.nl/winkans.

Speelt u nog niet mee?

PrijzenMarathon winnaars

Maak kans op ruim 100.000 prijzen tot € 100.000,-!

Speel mee