VriendenFonds

Bent u lid van een organisatie, club of vereniging en is er iemand binnen uw organisatie die u in het zonnetje wil zetten? Met het VriendenFonds kunt u een hartenwens in vervulling laten gaan.

Bijvoorbeeld een langgekoesterde wens van een bijzondere vrijwilliger of een lid dat wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Doe een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Wij maken wensen mogelijk voor mensen die een extraatje verdienen.

Inmiddels heeft de VriendenLoterij verschillende organisaties een bijdrage mogen toekennen. Hiermee kon de VriendenLoterij bijzondere VriendenFonds hartenwensen vervullen. Zo ook die van Roos, die zeker een steuntje in de rug kon gebruiken. Bekijk hieronder de video waarin Roos verrast wordt:

Bekijk nog meer hartenwensen

Steuntje in de rug

Het VriendenFonds biedt met een financiële bijdrage een steuntje in de rug aan mensen die wel een extraatje kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een bijzondere vrijwilliger die een langgekoesterde wens heeft, een bekende van uw organisatie die wel wat hulp in het dagelijks leven kan gebruiken of aan iemand die net even iets minder geluk heeft gehad dan anderen.

Om in aanmerking te komen voor de financiering van een wens van iemand in uw omgeving, moet uw aanvraag voldoen aan deze voorwaarden. De aanvraagperiode is momenteel gesloten. In het najaar van 2016 volgt er een nieuwe mogelijkheid om een aanvraag te doen.

Bekijk alle toekenningen van het VriendenFonds