Excelsior jeugd

Speel nu mee en steun Excelsior

SBV Excelsior, de gemoedelijke Kralingse voetbalclub, werd in 1902 opgericht door een groep vrienden. Met een plek in de Eredivisie, vormt de voetbalclub een onderdeel van het maatschappelijk partnerschap met de VriendenLoterij.

Met dit partnerschap ontvangt Excelsior een financieel steuntje in de rug. Omdat de jeugd veel betekent voor Excelsior, wordt de bijdrage geïnvesteerd in de jeugdopleiding.

Speel mee voor dit goede doel

De Excelsior-jeugd heeft de toekomst

De VriendenLoterij is sinds 2005 maatschappelijk partner van de Eredivisie. Door dit partnerschap kunnen deelnemers van de VriendenLoterij hun Eredivisieclub steunen met een lot.

Als u meespeelt met de VriendenLoterij voor SBV Excelsior gaat de helft van uw lotprijs naar deze club. Om de jeugdopleiding van SBV Excelsior nog meer te professionaliseren, is deze bijdrage ontzettend belangrijk.

"Je leert veel meer dan alleen voetballen."

Nino van den Beemt speelde sinds de B-jeugd in de jeugdopleiding van Excelsior. "De jeugdopleiding is veel meer dan alleen voetbal, je leert normen en waarden. Respect staat hoog in het vaandel."

Nino is in de loop van de jaren in gaan zien hoe belangrijk een goede jeugdopleiding en goede trainers zijn. Mede hierdoor is hij zelf begonnen met een trainerscursus om het maximale uit de jongens te halen. Zowel op sportief als op menselijk vlak.

Excelsior en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van Excelsior, maar ook op de voetbalfans.

Door SBV Excelsior te steunen, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals Excelsior seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de Excelsior-selectie.

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Totaal ontvangen
€ 129.784,-
Door deelnemers gekozen
€ 26.249,-