Speel nu mee en steun PSV Eindhoven

PSV is de voetbalclub uit Eindhoven en is opgericht in 1913. De Eindhovenaren spelen al sinds 1925 mee op het hoogste niveau in de Eredivisie. Sinds 2005 is de VriendenLoterij Maatschappelijk Partner van PSV en draagt bij aan de ontwikkeling van de jeugd.

De jeugd is de toekomst van PSV en zij investeert ook veel in deze selectie. Het is van belang dat er naast de voetbalopleiding ook geïnvesteerd wordt in de jeugd voor bijvoorbeeld opleiding en studiebegeleiding.

"Een duidelijk plan is belangrijk", aldus Jeroen Zoet, keeper van het eerste elftal van PSV. Hij was pas 15 toen hij de overstap maakte van Veendam naar PSV. Samen met PSV en zijn zaakwaarnemer heeft hij zijn loopbaan stap voor stap uitgestippeld. Om ervaring op te doen is hij tijdelijk bij RKC Waalwijk gaan spelen.

"Inmiddels ben ik eerste keeper, ben ik kampioen geworden en maak ik deel uit van de selectie van het Nederlands elftal. Daar heb ik vanaf mijn vijftiende naartoe gewerkt."

Jeroen Zoet in zijn jonge jaren Jeroen Zoet in zijn jonge jaren

Volgens Jeroen stopt een opleiding niet als je de overstap naar de senioren maakt. "Inmiddels ben ik eerste keeper, ben ik kampioen geworden en maak ik deel uit van de selectie van het Nederlands elftal. Daar heb ik vanaf mijn vijftiende naar toe gewerkt. Dat was het doel toen ik besloot om vanuit het noorden naar het zuiden te vertrekken".

Speel mee voor dit goede doel

De PSV-jeugd heeft de toekomst

PSV Eindhoven is erg betrokken bij jeugdspelers. Op deze jonge leeftijd is de juiste balans tussen de voetbalopleiding en de educatieve en sociale opleiding erg belangrijk. De VriendenLoterij draagt hieraan bij met een financieel steuntje in de rug. Hiermee wordt ook het belang van sport in clubverband onderstreept.

Van deze bijdrage wordt de PSV jeugd bijgestaan op het gebied van sociale begeleiding, studielokalen en persoonlijke begeleiding met school. Wanneer een van de jeugdspelers het niet redt naar het betaalde voetbal, kunnen zij een voorbeeldrol worden bij de amateurclubs.

PSV Eindhoven en de VriendenLoterij

Dankzij het partnerschap tussen de VriendenLoterij en de Eredivisie zijn er al mooie doelen bereikt op het gebied van gezondheid en welzijn. Zo zijn er bijvoorbeeld duizenden basisschoolkinderen geholpen met huiswerk en hebben zij een gezondere levensstijl gekregen.

Wanneer u meespeelt voor PSV, maakt u kans op fantastische Eredivisieprijzen. Denk hierbij aan een meet-and-greet met de PSV-selectie, PSV seizoenkaarten en PSV tickets.

PSV jeugdopleiding

Speel mee voor dit goede doel

Koop een lot
Totaal ontvangen
€ 3,7 miljoen
Door deelnemers gekozen
€ 424.731