Televisie

De VriendenLoterij is regelmatig terug te vinden op tv en op internet. In onze programma's brengen we onze goede doelen onder de aandacht. Ook zetten we onze deelnemers in het zonnetje én geven we bijzondere mensen graag een steuntje in de rug. Bekijk het overzicht van onze programma's:

Marble Mania, waar het draait om de knikkers

Van donderdag 21 januari t/m 4 maart kun je wekelijks kijken naar bekende Nederlanders die knikkeren voor het goede doel. Met leuke spraakmakende spelletjes en een spectaculair decor met minstens zo indrukwekkende knikkerbanen is Marble Mania nu al een hit.

In Marble Mania draait het dus letterlijk om de knikkers. De drie BN’ers in elke aflevering hebben een band met elkaar: zijn vrienden, collega’s of juist concurrenten. Ze knikkeren voor een zelfgekozen goed doel, gesteund door de Vriendenloterij.

Waar en wanneer is Marble Mania te zien?:
Vanaf 21 januari elke donderdag om 20:30u, te zien op SBS6.

Elke week maken we ook een winnaar van een mooi geldbedrag bekend. Bekijk hier de winnaars.

Vriendenloterij: De Winnaars

Elke zondag rond 19.20 uur reiken Wolter Kroes en andere vrienden van de VriendenLoterij op RTL 4 prijzen uit.

Bekijk de aflevering terug

Koffietijd

Het is Koffietijd! Jouw dagelijkse bakje koffie met Quinty, Loretta, Pernille, Vivian, Patrick en hun altijd gezellige gasten. Iedere werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur op RTL 4.

Kijk voor meer informatie op de website van Koffietijd

5 Uur Show

De 5 Uur Show is een dagelijkse talkshow met presentatoren Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo. In de 5 Uur Show worden actuele onderwerpen afgewisseld met aandacht voor crime, entertainment, royalty en politiek. Iedere werkdag om 17.00 uur bij SBS6.

Kijk voor meer informatie op de website van de 5 uur Show