Uitslagen

Bij de VriendenLoterij is uw mobiele nummer uw lotnummer. U kunt winnen met uw hele lotnummer of met de eindcijfers. Kijk snel op deze pagina of u in de prijzen bent gevallen.

Kijk hier voor de uitslagen op geheel lotnummer

Bekijk hier de winnende lotnummers

Privacy

Om de privacy te waarborgen, schermen we de eerste getallen van de winnende lotnummers af. Is uw mobiele nummer niet bij ons bekend, dan speelt u mee met een door de loterij toegewezen nummer. U vindt dat op uw rekeningafschrift of op uw Mijn VriendenLoterij.

Gewonnen?

Heeft u een prijs gewonnen? Gefeliciteerd! Binnen 10 werkdagen na het bekendmaken van de uitslagen ontvangt u uw winnaarsbrief in de brievenbus met meer informatie over uw prijs. Geldprijzen worden binnen 3 weken na bekendmaking aan u overgemaakt.

Disclaimer

Prijzen onder voorbehoud van typefouten en incasso. De uitslagen worden op de 9e van de maand bekendgemaakt, op basis van de trekking op de werkdag voorafgaand aan de publicatie in Amsterdam.

  • Geldprijzen van € 25.000,- en hoger worden getrokken op maximaal 6 eindcijfers van het lotnummer en worden gedeeld als er meerdere winnaars zijn met dezelfde eindcijfers.
  • Heeft u de Volkswagen Polo gewonnen en speelt u mee met de Jackpotbonus? Dan wint u óók nog € 10.000,-!

Vrienden worden op Facebook?

Ook via onze Facebookpagina kunt u kans maken op fantastische prijzen in de VriendenLoterij. Log in op Facebook, volg de VriendenLoterij en wees als eerste op de hoogte van onze speciale winacties.

Ga naar Facebook

Deze prijzen kunt u winnen!
* Geldprijzen van € 25.000,- en hoger kunnen verdeeld worden over meerdere winnaars. De auto’s worden getrokken op universum en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Voor meer informatie zie www.vriendenloterij.nl/winkans.