Prijzen

Voor het Apple pakket selecteerden we drie populaire Apple producten. Een MacBook Air met een 13" scherm en een opslagcapaciteit van 128 GB, een iPad 2017 en een iPhone X met 64 GB opslag. De apparaten kunt u met elkaar synchroniseren, zodat u altijd toegang heeft tot uw documenten. Waar u ook bent.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs per post thuisbezorgd.

Apple pakket Apple pakket Apple pakket

Met deze klassieke en stijlvolle fiets van de VriendenLoterij wilt u graag gezien worden! De fiets is geïnspireerd door de Amsterdamse fiets uit de jaren '40 en heeft leren handvatten én een leren zadel. Dankzij de handige krat op de voorkant kunt u met gemak uw boodschappen of uw handtas kwijt.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

Tulp VriendenLoterij Fiets Tulp VriendenLoterij Fiets Tulp VriendenLoterij Fiets

Met de Prijs naar Keuze kunt u zelf kiezen uit diverse mooie leesboeken, kookboeken, spellen of cadeaubonnen. De getoonde prijzen zijn voorbeelden. Het aanbod wisselt.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u een e-mail waarin u een prijs kunt kiezen of u ontvangt een brief met een persoonlijke code. Met deze persoonlijke code kiest u een prijs in onze prijzenshop. Als u een keuze gemaakt heeft, kunt u binnen twee weken uw prijs thuis verwachten.

Prijs naar Keuze Prijs naar Keuze Prijs naar Keuze

Reis de wereld rond met de VriendenLoterij Reistas. Deze wieltas is gemaakt van oersterk 600 denier polyester materiaal met een uitschuifbaar trolleysysteem en twee stevige inline skate wielen. Ook zitten er twee handige ritsvakken aan de voorkant en kunt u de tas verstellen met de verstelstraps aan de zijkanten. Zo past u met het grootste gemak het volume van de tas aan.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs per post thuisbezorgd.

VriendenLoterij Reistas VriendenLoterij Reistas VriendenLoterij Reistas

Kietel uw smaakpapillen met twee Verkade chocoladerepen. Bent u meer van de klassieke smaken zoals puur, melk of hazelnoot? Of gaat u voor iets gewaagders zoals witte chocola met kokos crunch, melkchocola met karamel en zeezout of overheerlijke pure chocola met de smaak Espresso Koffie Crunch. De keuze is helemaal aan u. Wat u ook kiest; het wordt puur genieten!

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u een e-mail waarin u twee Verkade chocoladerepen kunt kiezen of u ontvangt een brief met een persoonlijke code. Met deze persoonlijke code kiest u uw prijs in onze prijzenshop. Als u een keuze gemaakt heeft, kunt u binnen twee weken uw prijs thuis verwachten.

Heeft u al uw persoonlijke code ontvangen? Ga dan naar onze prijzenshop voor uw Verkade Chocolade naar Keuze.

Verkade Chocola naar Keuze 2x Verkade Chocola naar Keuze 2x Verkade Chocola naar Keuze 2x

Lanceer uw carrière als topchef met de keuze uit deze kookboeken! Een heerlijk en uitgebreid diner voor vrienden of juist lekkere hapjes die u snel op tafel kan zetten; voor elke gelegenheid vindt u een gepast recept in een van onze kookboeken.

Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u een e-mail waarin u een kookboek kunt kiezen of u ontvangt een brief met een persoonlijke code. Met deze persoonlijke code kunt u een prijs uitkiezen in onze prijzenshop. Als u een keuze gemaakt heeft, kunt u binnen twee weken uw prijs thuis verwachten.

De getoonde prijzen zijn voorbeelden. Het aanbod wisselt.

Heeft u al uw persoonlijke code ontvangen? Ga dan naar onze prijzenshop voor uw Kookboek naar Keuze.

Kookboek naar Keuze Kookboek naar Keuze Kookboek naar Keuze

Geniet samen van een verzorgd weekend aan zee! Paal 8 Hotel aan Zee is een zeer comfortabel hotel met een uitstekend restaurant en diverse ontspanningsfaciliteiten. Gelegen op de duinen van Terschelling’s Noordzeestrand, is dit een plaats om op te laden, te genieten van de gezonde lucht en te ontsnappen aan de waan van de dag, elk seizoen. Met dit arrangement slaapt u 2 nachten in een Deluxe kamer. Geniet elke ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet en schuif ’s avonds aan voor een culinair 3-gangen diner. Overdag kunt u Terschelling ontdekken met de fietsen die u 2 dagen kunt lenen.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u per post meer informatie over uw prijs.

Weekend Terschelling voor 2 personen Weekend Terschelling voor 2 personen Weekend Terschelling voor 2 personen

Deze koperen fonduepan houdt de warmte lang vast en is daarmee uitermate geschikt om lang te tafelen. De koperen pan plaatst u boven de brander en het onderstel en laat zo de kaas geleidelijk smelten. Even geduld en u heeft het heerlijkste mengsel ter wereld. Verzamel iedereen eromheen, prik het eten aan de vork en haal het door de gesmolten kaas. Jam!

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs per post thuisbezorgd.

Boska fondueset Boska fondueset Boska fondueset

Bij BookSpot, de online boekwinkel, shopt u op uw gemak naar de leukste boeken en e-books. Met uw cadeautegoed van € 20,- heeft u bovendien ook een ruime keuze uit films, muziek en games. Door het ruime assortiment zit er altijd wel iets voor u bij! Uw cadeaukaart mag bovendien in meerdere keren besteed worden.

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

BookSpot cadeautegoed t.w.v. € 20,- BookSpot cadeautegoed t.w.v. € 20,- BookSpot cadeautegoed t.w.v. € 20,-

Met deze cadeaukaartmaakt u zelf een keuze uit het volledige cadeaukaarten assortiment van Primera zoals Bol.com, Media Markt, HEMA, De Bijenkorf, ICI Paris XL, Diner Cadeau, Intratuin, Nationale Bloemenbon, Karwei, Wehkamp.nl, Nationale Sauna cadeaubon, iTunes Gift Card en nog veel meer. De Primera Keuze cadeaukaart is onbeperkt geldig, in delen te besteden en zowel online als bij alle Primera winkels te verzilveren. Altijd goed dus!

Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen drie weken na bekendmaking van de uitslagen wordt uw prijs thuisbezorgd.

Primera cadeaukaart € 10,- Primera cadeaukaart € 10,- Primera cadeaukaart € 10,-
* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Voor meer informatie zie www.vriendenloterij.nl/winkans.