20% KORTING

Diverse
Doorlopend
Concert
U ontvangt 20% korting
Op max. 8 tickets per VIP-KAART
Met code VRVIPTK21
Voor vragen bel naar (0)30 260 00 55
Let op € 1,98 boekingskosten per transactie
  alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

 

Let op! Vanaf 28 november 2021 gelden er strengere maatregelen voor culturele locaties. Dit kan invloed hebben op uw bezoek aan deze voorstelling. In het geval dat de voorstelling niet plaats kan vinden of wordt uitgesteld, dan neemt de organisator contact met u op.

Een bezoek aan deze voorstelling is voor iedereen vanaf 13 jaar alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs

 

Ligconcerten

Lig, luister, sluit je ogen, ontspan en geniet!

Een origineel ligconcert® van pianoduo Sandra en Jeroen van Veen op twee vleugels met hun betoverende bewerking en uitvoering van de beroemde Canto Ostinato van componist Simeon ten Holt, maar ook muziek van Ludovico Einaudi, Yiruma, Tiersen & Jeroen van Veen zelf (maar dan solo). Neem je eigen matje en matrasje mee en ga liggend genieten van de unieke en relaxte sfeer van de ligconcerten® op heel bijzondere locaties, van fabriekshallen tot gevangenissen. Combineer je concertbezoek eens met een heerlijk diner of interessante rondleiding afhankelijk van de locatie. Vergeet je niet je eigen matje of matrasje mee te nemen?

Boek tickets via:

Let op: de Ligconcerten van 2020 zijn verplaatst naar een nieuwe datum in 2021. Heeft u tickets gekocht voor een van de verplaatste Ligconcerten? Dan blijven uw tickets geldig op de nieuwe datum.