50% KORTING

Diverse locaties
1 mei t/m 31 mei
Film
U ontvangt 50% korting op filmtickets bij, Pathé Thuis filmtegoed, Vue en Eye Filmmuseum op max. 4 tickets per VIP-KAART
  gratis toegang voor 2 personen bij One Planet (m.u.v. live events)
De actie loopt van 1 t/m 31 mei 2022
Let op de e-vouchers kunnen vanaf 1 mei worden aangeschaft
  deze vouchers zijn in te leveren tussen 1 – 31 mei 2022
  ná 31 mei hebben de vouchers geen waarde meer m.u.v. Pathé Thuis filmtegoed

VriendenLoterij Filmmaand

De hele maand mei: voordelig films kijken bij Pathé Thuis, Vue, Eye Filmmuseum en One Planet!

Met uw VIP-KAART gaat u het hele jaar door voordelig naar de film. In mei 2022 wordt het nóg aantrekkelijker om een bioscoop te bezoeken of om thuis een filmavond te houden. U krijgt dan maar liefst 50% korting op maximaal 4 filmtickets bij Pathé, Pathé Thuis filmtegoed, Vue, Kinepolis en de filmvoorstellingen in het Eye Filmmuseum.

Wegens groot succes van de VriendenLoterij filmmaand zijn er op dit moment geen e-vouchers van Pathé en Kinepolis  meer beschikbaar. Excuses voor het ongemak.

Gratis entree voor 2 personen bij One Planet

Tijdens de Filmmaand geldt ook gratis entree voor u en een introducé bij One Planet in Den Haag. In One Planet (voorheen Museon-Omniversum) vindt u een expositie over duurzaamheid en kunt u een van de adembenemende grootbeeldfilms bekijken in de One Planet Dome. Deze documentaire-achtige films over natuur, cultuur en wetenschap ziet u op een scherm in de vorm van een halve bol, zo groot als een half voetbalveld. Zo lijkt het alsof u er zelf bij bent!

Uw Filmmaand e-vouchers bestellen