Zo werkt de VriendenLoterij

Speluitleg geldig t/m 30 septemberPrijzen

Iedere maand maakt u kans op fantastische prijzen! Benieuwd of u in de prijzen bent gevallen? De uitslagen van alle winnende lotnummers vindt u elke 9e van de maand op onze uitslagenpagina.U spaart VriendenPunten

VriendenPunten zijn spaarpunten waar u extra prijzen mee kunt winnen. Dit kan wel oplopen tot € 460.000,-! Elke 2 maanden maakt u kans op deze prijs.Goede doelen, clubs en verenigingen

Met minimaal 40% van uw inleg steunt u 46 goede doelen. U kunt zelf kiezen voor welk goed doel, club of vereniging u steunt. Bekijk de goede doelen pagina voor meer informatie.De VriendenLoterij Voordeelshop

In de VriendenLoterij Voordeelshop bestelt u producten met kortingen die oplopen tot wel 70%! Van speelgoed tot elektronica. En dat zónder bezorgkosten!

Overige informatie

Wat kost mijn lot?

Tot de trekking van januari blijft de lotprijs gelijk, namelijk € 14,- per lot. Je maakt tot die tijd voor hetzelfde bedrag vaker kans op méér prijzen en speelt (als je daarvoor hebt gekozen) in november mee met de SuperBingo, ook voor 14 euro. Minimaal 40% van de lotprijs gaat naar 46 goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze. Vanaf de trekking van januari betaal je € 14,25 per lot per maand en speel je ook nog twee keer per jaar mee met twee extra trekkingen van SuperBingo, ook voor € 14,25 per trekking.

Hoe weet ik of ik heb gewonnen?
De uitslagen van de wekelijkse Bingo vind je vanaf 17 oktober op de uitslagenpagina. Naast de wekelijkse Bingo vindt er elke maand een lotnummertrekking plaats. Alle winnende lotnummers vind je elke 9e van de maand op onze uitslagenpagina. Wil je op de hoogte gebracht worden over de wekelijkse uitslag? Meld je dan hier aan voor onze e-mail updates. Als je een geldprijs hebt gewonnen, wordt deze automatisch op je rekening gestort.
De voordelen van Mijn VriendenLoterij

Als deelnemer kunt u een account aanmaken en uw gewonnen prijzen bekijken. Daarnaast is er de VriendenLoterij Voordeelshop. Hier vindt u A-merken voor Vriendenprijzen. U vindt hier producten met kortingen tot wel 70%, van speelgoed tot aan elektronica. En dat zónder bezorgkosten! Ook kunt u bij Mijn VriendenLoterij terecht voor het wijzigen van uw gegevens. Nog geen account?

Registreer u gratis

Wat is uw winkans?
In 2019 zijn er bij de VriendenLoterij ruim 1,67 miljoen prijzen verloot. In 2019 speelden per trekking gemiddeld 552.175 deelnemers mee. Gemiddeld vielen er per trekking ruim 102.995 deelnemers in de prijzen. De gemiddelde kans op een prijs lag voor u als deelnemer daarmee op 1:5,3 per trekking (14 trekkingen).

Lees meer over uw winkans