VriendenLoterij PrijzenPolonaise PrijzenPolonaise VriendenLoterij

In mei vond de VriendenLoterij PrijzenPOLOnaise plaats

Als u meespeelde in deze actie ontving u 100% zeker óf een Volkswagen Polo óf € 25.000,- óf een cadeau ter waarde van maximaal € 60,-. Uiteraard maakte u ook kans op andere fantastische prijzen in de trekking van mei, zoals geldprijzen tot wel € 1 MILJOEN en nog veel meer!

Wilt u ook meespelen in de VriendenLoterij met een leuke actie?

Bekijk onze huidige acties

In mei 50x kans op een Volkswagen Polo bij de VriendenLoterij

Alleen bij de VriendenLoterij maakt u kans op de AutoJackpot. In mei was de AutoJackpot gevuld met maar liefst 50x een Volkswagen Polo. De stijlvolle en tegelijkertijd bijzonder handzamePolo is de meest innovatieve auto in zijn klasse. De innovatieve BlueMotion Technologies zorgt voor hoge prestaties in combinatie met een laag verbruik.

Rijd veilig stad en land af met deze Volkswagen Polo. Een dagje uit met uw gezin of eropuit met vrienden: met de Volkswagen Polo rijdt u veilig op de weg.

Zie direct of u een prijs wint

In de VriendenLoterij PrijzenPOLOnaise kon u direct zien wat u zou ontvangen. U kon een Volkswagen Polo of € 25.000,- winnen, of u ontving een cadeau ter waarde van € 60,-. Bovendien maakte u als deelnemer in de PrijzenPOLOnaise in mei kans op geldprijzen tot wel € 1 MILJOEN, 50x een Volkswagen Polo, 190 vakanties en ruim honderdduizend andere prijzen!