Heb je een Keuzeprijs gewonnen? Gefeliciteerd! Op deze pagina vind je meer informatie over je prijs en waar je de prijs kunt bestellen.

Klik hier onder op een prijs om te zien hoe jij je prijs kunt verzilveren. Veel plezier met je prijs!

Keuzeshop L cadeaukaart - meer informatie

Keuzeshop L cadeaukaart gewonnen?

Heb je een Keuzeshop L cadeaukaart gewonnen? Gefeliciteerd met je prijs! Binnen 6 weken ontvang je per brief of e-mail een code met meer informatie over de Keuzeshop L cadeaukaart. Je kunt daarmee je prijs verzilveren via www.vriendenloterij.nl/prijs-l. Je kunt hier kiezen uit een breed aanbod aan prijzen, variërend van kookboeken tot aan een handige zaklamp. Let op, het aanbod kan varieren. Wacht dus niet te lang met het kiezen van jouw favoriete prijs. Veel plezier met je prijs!

Prijs naar Keuze - meer informatie

Prijs naar Keuze gewonnen?

Heb je een Prijs naar Keuze gewonnen? Gefeliciteerd met je prijs! Binnen 6 weken ontvang je per brief of e-mail een code. Je kunt daarmee je prijs verzilveren via www.vriendenloterij.nl/prijsnaarkeuze. Je kunt hier kiezen uit een breed aanbod aan prijzen, variërend van kookboeken tot aan een handige zaklamp. Let op, het aanbod kan varieren. Wacht dus niet te lang met het kiezen van jouw favoriete prijs. Veel plezier met je prijs!

Voordeelshop waardecheque - meer informatie

Voordeelshop waardecheque gewonnen?

Heb je een Voordeelshop waardecheque gewonnen (met waarde van 20 of 50 euro)? Gefeliciteerd met je prijs! Binnen 6 weken ontvang je per brief of e-mail een code. Die kun je besteden in de Voordeelshop. De VriendenLoterij Voordeelshop is dé webshop exclusief voor jou als deelnemer van de VriendenLoterij. Hier vind je producten met kortingen tot wel 70% en bezorging is geheel gratis. De Voordeelshop waardecheque is door jou geheel vrij te besteden in de Voordeelshop. Je vind er o.a. elektronica, alles voor in de keuken en voor de kinderen. Klik hier om naar de Voordeelshop te gaan en een prijs uit te zoeken. Veel plezier met je prijs!

Saldo checken? Klik dan hier.

Goede Doelen, Dagje weg naar Keuze - meer informatie

Goede Doelen, Dagje weg naar Keuze gewonnen?

Heb jij een Goede Doelen, Dagje weg naar Keuze gewonnen? Gefeliciteerd met je prijs! Je ontvangt per brief of e-mail binnen 6 weken een code. Met deze code kun je een dagje weg uitzoeken voor 4 personen, via www.vriendenloterij.nl/dagjeweg. Je kunt kiezen uit een breed aanbod, bijvoorbeeld toegangskaarten voor een dierentuin of pretpark.
*Houd rekening met de algemeen geldende corona maatregelen. Kijk daarnaast op de site van de aanbieder van een uitstapje om te zien welke maatregelen zij hebben getroffen.

Keuzeshop XL cadeaukaart - meer informatie

Keuzeshop XL cadeaukaart gewonnen?

Heb je een Keuzeshop XL cadeaukaart gewonnen? Gefeliciteerd met je prijs! Binnen 6 weken ontvang je per brief of e-mail een code met meer informatie over de Keuzeshop XL cadeaukaart. Je kunt daarmee je prijs verzilveren via www.vriendenloterij.nl/prijs-xl. Je kunt hier kiezen uit een breed aanbod aan prijzen, variërend van kookboeken tot aan een handige zaklamp. Let op, het aanbod kan varieren. Wacht dus niet te lang met het kiezen van jouw favoriete prijs. Veel plezier met je prijs!

Kookcadeau naar Keuze - meer informatie

Kookcadeau naar Keuze gewonnen?

Heb je een Kookcadeau naar Keuze gewonnen? Gefeliciteerd met je prijs!
Binnen 6 weken ontvang je per brief of e-mail een code. Je kunt daarmee je prijs verzilveren via www.vriendenloterij.nl/kookcadeau. Je kunt hier kiezen uit een breed aanbod aan prijzen, variërend van kookboeken tot aan theedoeken of handige keukenmessen. Let op, het aanbod kan varieren. Wacht dus niet te lang met het kiezen van jouw favoriete prijs. Na het maken van de keuze heb je de prijs binnen twee wekenin huis. Veel plezier met je prijs!

Uitstapje naar keuze - meer informatie

Heb je een Uitstapje naar Keuze gewonnen?

Met deze prijs kun je kiezen uit verschillende uitstapjes. Kies je voor een uitstapje naar een dierentuin, of ga je toch liever naar een pretpark? De uitstapjes zijn verspreid over heel Nederland. Je kunt per gewonnen uitstapje 4 entreebewijzen uitzoeken. Één entreebewijs is geldig voor 1 persoon. Binnen 6 weken ontvang je per post of e-mail een code. Als je deze hebt ontvangen, ga je naar vriendenloterij.nl/uitstapje. Hier vul je je code in en kun je een leuk uitstapje kiezen. Het aanbod wisselt, dus wacht niet te lang met het kiezen van jouw favoriete uitstapje. Mocht je iemand anders een plezier willen doen met een uitstapje, dat kan! Je mag het uitstapje natuurlijk ook cadeau doen aan iemand anders!
*Houd rekening met de algemeen geldende corona maatregelen. Kijk daarnaast op de site van aanbieder van een uitstapje om te zien welke maatregelen zij hebben getroffen.