Koffietijd

Televisie

De VriendenLoterij is regelmatig terug te vinden op tv en op internet. In onze programma's brengen we onze goede doelen onder de aandacht. Ook zetten we onze deelnemers in het zonnetje én geven we bijzondere mensen graag een steuntje in de rug. Bekijk het overzicht van onze programma's:

Lingo

Lingo


Kijk iedere werkdag om 20:00 uur naar Lingo! Presentator en spelletjesfanaat Jan Versteegh is het gezicht van de gezellige en leerzame spelshow. Elke werkdag wordt in het programma het winnende lotnummer van een VriendenLoterij deelnemer bekendgemaakt. De gelukkige deelnemer wint een vakantie t.w.v. € 1.500,-.

Wil jij meedoen aan Lingo?

Ben jij een spellingswonder en wil je meedoen aan Lingo? Je kunt je hier opgeven.

Speel Lingo online en maak GRATIS kans op geldprijzen tot wel € 2.500,-!

Koffietijd

Koffietijd


Vanaf 31 augustus start een nieuw seizoen van Koffietijd. Voor uw dagelijkse bakje koffie met Quinty, Loretta, Pernille, Vivian, Patrick en hun altijd gezellige gasten! Iedere werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur op RTL 4.

Voor meer informatie kijkt u op de website van Koffietijd

5 uur Show

Vanaf maandag 17 augustus start de 5 Uur Show met presentatoren Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo. In de dagelijkse live talkshow worden actuele onderwerpen afgewisseld met aandacht voor crime, entertainment, royalty en politiek. Iedere werkdag om 17.00 uur bij SBS6.

Lees meer over de 5 uur Show

Restaurant Misverstand

Restaurant Misverstand

Vanaf maandag 31 augustus is het nieuwe programma Restaurant Misverstand te zien op SBS 6. In dit ontroerende programma is te zien hoe negen relatief jonge mensen met de ziekte van Alzheimer aan de slag gaan in de horeca. Chef-kok Ron Blaauw en presentator Johnny de Mol begeleiden de deelnemers bij dit bijzondere project.

Lees meer over Restaurant Misverstand

VriendenLoterij: De Winnaars

Elke zondag rond 19.20 uur reiken Wolter Kroes en andere vrienden van de VriendenLoterij op RTL 4 prijzen uit.

U kunt de uitslagen bekijken op deze website, op NOS Teletekst pagina 551 en op RTL 4 Text pagina 884.

Bekijk de laatste aflevering van VriendenLoterij: De Winnaars op RTL XL

VriendenLoterij Jaarverslag van 2014

Jaarverslagen

Onze jaarverslagen zijn digitaal door te bladeren. Zoom in op artikelen, bekijk filmpjes van prijswinnaars of lees meer over onze goede doelen.

Bekijk het jaarverslag van 2019