Koffietijd

Televisie

De VriendenLoterij is regelmatig terug te vinden op tv en op internet. In onze programma's brengen we onze goede doelen onder de aandacht. Ook zetten we onze deelnemers in het zonnetje én geven we bijzondere mensen graag een steuntje in de rug. Bekijk het overzicht van onze programma's:

Lingo

Lingo


Kijk iedere werkdag om 20:00 uur naar Lingo! Presentator en spelletjesfanaat Jan Versteegh is het gezicht van de gezellige en leerzame spelshow. Elke werkdag wordt in het programma het winnende lotnummer van een VriendenLoterij deelnemer bekendgemaakt. De gelukkige deelnemer wint een vakantie t.w.v. € 1.500,-.

Wil jij meedoen aan Lingo?

Ben jij een spellingswonder en wil je meedoen aan Lingo? Je kunt je hier opgeven.

Speel Lingo online en maak GRATIS kans op geldprijzen tot wel € 2.500,-!

Koffietijd

Koffietijd


Kijk iedere werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur op RTL 4 naar Koffietijd. Voor uw dagelijkse bakje koffie met Quinty, Loretta, Pernille en hun altijd gezellige gasten!

Voor meer informatie kijkt u op de website van Koffietijd

5 uur Live

5 Uur Live is een middagvariant van het ochtendprogramma Koffietijd en wordt elke dag om 17.00 uur uitgezonden. Zowel grote én kleine gebeurtenissen van de dag worden besproken. Dagelijks schuiven bekende en onbekende gasten aan bij presentatrice Daphne Bunskoek.

Ga naar de website van 5 uur Live

VriendenLoterij: De Winnaars

Elke zondag rond 19.20 uur reiken Wolter Kroes en andere vrienden van de VriendenLoterij op RTL 4 prijzen uit.

U kunt de uitslagen bekijken op deze website, op NOS Teletekst pagina 551 en op RTL 4 Text pagina 884.

Bekijk de laatste aflevering van VriendenLoterij: De Winnaars op RTL XL

YouTube

Op het VriendenLoterij YouTubekanaal vind je wekelijks nieuwe video's waarin Ingrid, Diego en Mark u een uniek én ludiek kijkje in de wereld van prijzen en goede doelen geven!

Ga naar ons YouTube-kanaal

VriendenLoterij Jaarverslag van 2014

Jaarverslagen

Onze jaarverslagen zijn digitaal door te bladeren. Zoom in op artikelen, bekijk filmpjes van prijswinnaars of lees meer over onze goede doelen.

Bekijk het jaarverslag van 2019