VriendenLoterij verrast winnares Ilse met 100.000,-

Amsterdam, 24 juni 2017 – Een grote verrassing voor Ilse uit Raamsdonksveer. Zij won zaterdag 100.000,- tijdens de Altijd Prijs Show in een met VriendenLoterij-winnaars afgeladen AFAS Live. Deze prijs is een van de ruim 3.400 prijzen die de VriendenLoterij tijdens de show uitreikte.

Ilse (44), boekhouder van beroep, kan € 100.000,- op eigen rekening bijschrijven: "Ik sta helemaal perplex, geweldig! Mijn man zegt altijd: je kunt maar één keer de hoofdprijs winnen, en daarmee bedoelt hij zichzelf, maar zo zie je maar."

De winnares vervolgt: "Ik ga sowieso een hele mooie reis maken met mijn man en kinderen. En natuurlijk reserveer ik iets voor mijn beste vriendin! Ik wilde net opzeggen, maar nu blijf ik natuurlijk meespelen."

Altijd Prijs Show

De Altijd Prijs Show is een winnaarsevenement georganiseerd door de VriendenLoterij. De aanwezige winnaars speelden diverse spellen en genoten van optredens van onder meer VriendenLoterij-ambassadeurs Gerard Joling, Irene Moors, Wolter Kroes en Dennis van der Geest.

Aan het einde van de show gingen alle deelnemers naar huis met een prijs, uiteenlopend van een blender tot een Volkswagen Polo of een geldprijs oplopend tot € 1 miljoen,-.

Uitreiking bij RTL 4

De uitreiking aan Ilse uit Raamsdonksveer is op zondag 9 juli te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Steuntje in de rug

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Lees hier meer over onze goede doelen, clubs en verenigingen

VriendenLoterij Jaarverslag van 2014

Jaarverslagen

Onze jaarverslagen zijn digitaal door te bladeren. Zoom in op artikelen, bekijk filmpjes van prijswinnaars of lees meer over onze goede doelen.

Bekijk het jaarverslag van 2019