Junitrekking winnaar Ibrahim

Ibrahim verrast met auto van VriendenLoterij in eigen garage

Amsterdam, 17 juli 2017 – Een grote verrassing voor de 22-jarige Ibrahim uit Wolvega. Hij heeft in de junitrekking van de VriendenLoterij een Volkswagen Polo én € 10.000,- gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Ibrahim donderdag met de vonkelnieuwe auto en de cheque terwijl Ibrahim met zijn broers aan het werk was in zijn garage.

Ibrahim en zijn broers zijn door het dolle. Ibrahim: "Nee! Dit meen je niet! Ik vond het al helemaal leuk dat jullie langskwamen met een bosje bloemen. Maar dat ik dan een auto en ook nog eens € 10.000,- win, wow! Ik heb er geen woorden voor."

Uitreiking bij RTL 4

De uitreiking aan Ibrahim uit Wolvega is op zondag 6 augustus te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Lees hier meer over onze goede doelen, clubs en verenigingen

VriendenLoterij Jaarverslag van 2014

Jaarverslagen

Onze jaarverslagen zijn digitaal door te bladeren. Zoom in op artikelen, bekijk filmpjes van prijswinnaars of lees meer over onze goede doelen.

Bekijk het jaarverslag van 2019