Junitrekking winnaar Dennis

Dennis uit Gytsjerk wint € 50.000,- bij de VriendenLoterij

Amsterdam, 17 juli 2017 – Een grote verrassing voor de 38-jarige Dennis uit Gytsjerk. Hij heeft in de junitrekking van de VriendenLoterij 50.000,- gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Dennis donderdag thuis met de cheque.

Dennis is blij verrast: "Zo. Dit moet ik even rustig laten bezinken! Een ding staat vast: ik ga er leuke dingen mee doen, samen met mijn ouders. De tijd die we samen hebben is mij veel waard."

Uitreiking bij RTL 4

De uitreiking aan Dennis uit Gytsjerk is op zondag 13 augustus te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Lees hier meer over onze goede doelen, clubs en verenigingen

VriendenLoterij Jaarverslag van 2014

Jaarverslagen

Onze jaarverslagen zijn digitaal door te bladeren. Zoom in op artikelen, bekijk filmpjes van prijswinnaars of lees meer over onze goede doelen.

Bekijk het jaarverslag van 2019