De week van het VriendenLoterij Goed Geld Gala

Amsterdam, 10 februari 2014 - Deze week staat in het teken van het jaarlijkse Goed Geld Gala van de VriendenLoterij op donderdag 13 februari. 

Tijdens het Goed Geld Gala, dat dit jaar plaatsvindt in De Nieuwe Kerk in Amsterdam, maakt de VriendenLoterij bekend hoeveel geld onze deelnemers afgelopen jaar bijeenbrachten. De helft van dit bedrag schenkt de Loterij aan maatschappelijke initiatieven (goede doelen, clubs en verenigingen) die zich richten op de gezondheid en het welzijn van individuele mensen. Initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden in staat stellen om een leefbaarder en volwaardiger leven te leiden.

De presentatie van het Goed Geld Gala is in handen van Quinty Trustfull en Fred Teeven, staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, is gastspreker. Naast Vrienden van de Loterij Lucille Werner en Gerard Joling zijn ongeveer 250 vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties in de gezondheids- en welzijnssector aanwezig.

Volg het Goed Geld Gala live!
U kunt het Goed Geld Gala donderdagavond 13 februari vanaf circa 18.00 uur live volgen via een videostream op onze goede doelenpagina.

Het programma*
18.30 uur Aanvang programma
19.00 uur Bekendmaking totale schenking
20.15 uur Bekendmaking eenmalige schenkingen
20.25 uur Gastspreker Fred Teeven
20.45 uur Interview Gerard Joling, ambassadeur van de VriendenLoterij
20.55 uur Gastspreker neuropsycholoog Erik Scherder 
21.10 uur Bekendmaking bijzondere projecten die een schenking ontvangen
22.00 uur Einde
Tijdswijzigingen voorbehouden

Twitter
Volg het Goed Geld Gala ook op Twitter via #goedgeldgala