Hartenwensen Het Vergeten Kind

Bekende Nederlanders vervullen wensen van kwetsbare kinderen

25 augustus 2017 – Ilse DeLange in levende lijve ontmoeten, voor één dag piloot zijn en een heel zwemparadijs alleen voor jou en je broertje. Vijf weken lang, iedere werkdag laten bekende Nederlanders, die ambassadeur zijn van Het Vergeten Kind en de VriendenLoterij, wensen van kwetsbare kinderen in vervulling gaan. RTL 4 zendt deze wensvervullingen vanaf 28 augustus uit in het tv-programma Het Vergeten Kind: iedere dag een wens.

VriendenLoterij-ambassadeurs Irene Moors, Lucille Werner, Dennis van der Geest, Gerard Joling en Het Vergeten Kind-ambassadeurs Johnny de Mol, Jamai Loman, Saar Koningsberger, Juvat Westendorp en Babette van Veen zijn de afgelopen weken op pad gegaan om kinderen die een onveilig of instabiel thuis hebben een onvergetelijke dag te bezorgen.

Eén liefdevolle plek

De wensen worden in vervulling gebracht in het kader van de VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Het Vergeten Kind. Door mee te spelen met de VriendenLoterij maakt men kans op prijzen en steunt men de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind. Kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie kunnen hier hun zorgen en ellende opzijzetten. De actie loopt tot en met 30 september.

Het Vergeten Kind: iedere dag een wens wordt iedere werkdag tussen 28 augustus en 29 september uitgezonden om 19.20 uur bij RTL 4.

Lees meer over de VriendenLoterij PrijzenMarathon

VriendenLoterij Jaarverslag van 2014

Jaarverslagen

Onze jaarverslagen zijn digitaal door te bladeren. Zoom in op artikelen, bekijk filmpjes van prijswinnaars of lees meer over onze goede doelen.

Bekijk het jaarverslag van 2019