Meer dan handen vrijwilligersprijzen

Meer dan handen vrijwilligersprijzen

Jaarlijks worden de Meer dan handen vrijwilligersprijzen uitgereikt aan veelbelovende vrijwilligersorganisaties en -projecten. Als partner van dit initiatief reikt de VriendenLoterij de Passieprijs uit tijdens dit evenement.

Uit de honderden inschrijvingen zijn er zes genomineerden voor drie verschillende categorieën: lokaal, landelijk en de Passieprijs. Per categorie wordt er een publieksprijs of de juryprijs uitgereikt aan twee winnaars. Jaarlijks vindt in december de uitreiking van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen plaats.

Genomineerden

Per categorie kunt u stemmen op uw favoriete organisatie of vrijwilliger. Samen met andere stemmers is uw stem bepalend voor de uitreiking van de publieksprijs. Vrijwilligers en organisaties kunnen uw stem dus hard gebruiken.

VriendenLoterij Passieprijs

De VriendenLoterij Passieprijs is bijzonder onderdeel van dit evenement. Deze prijs wordt uitgereikt aan een individuele vrijwilliger die van onschatbare waarde is voor een organisatie. De jury keek hierbij naar verschillende punten. Zo let zij op inzet, creativiteit, het enthousiasme en de resultaten die de vrijwilliger voor een project heeft behaald.

Ga naar de website van Meer dan handen vrijwilligersprijzen

VriendenLoterij Jaarverslag van 2014

Jaarverslagen

Onze jaarverslagen zijn digitaal door te bladeren. Zoom in op artikelen, bekijk filmpjes van prijswinnaars of lees meer over onze goede doelen.

Bekijk het jaarverslag van 2017